medi strømper (diabetes)

Denne strømpe er helt unik. 
Strikket af det fineste mohair og bambus garn. Indeholder desuden merino uld og polyamid.

Designet som den ultimative terapeutiske støtte ved diabetes, dårligt blodomløb, Raynauds syndrom eller ved tendens til svedige/fugtige fødder.

2 vare(r)
2 vare(r)

Strømpen er stikket i flere "lag".

Sålen i mohair/uld blanding, der er blød, tyk og eftergivende. Mohair har en naturlig evne til at optage væske uden at føles fugtig. Mohair er hurtigt tørrende, mindsker lugtgener og vabler.

Skaft og vrist er strikket i bambus. Gradueret skaft, der ikke strammer og efterlader mærker på evt. hævede ankler og underben. Bambus har antibakterielle naturlige evner, mindsker hud irritationer og er super fugtabsorberende og blød!

Syningen over tæerne er lav, så du undgår tryk over tæer, hvilket er vigtigt for især dem der har føleforstyrrelser i fødder efter mange år med ex. Daibetes eller Raynauds syndrom.

Denne strømpe kan bruges af alle - dog vil jeg ikke anbefale den til sport og i arbejdssko/støvler - se da på sport (der også indeholder mohair, uld og bambus) og er designet til sport eller work (mohair og uld), der er designet til hårdt arbejde og støvlebrug.