Om os

HISTORIEN OM DET HALVE KONGERIGE

Det Halve Kongerige er i januar 2015 overdraget af stifteren Elisabeth Krøijer til den nuværende ejer Ellinge Murerforretning ApS, der ejes og drives af Klavs Schwartz.

Ellinge Murerforretning og Det halve Kongerige er samme firma, og er registreret med CVR no. 26684420.

Fra 1.3.22 er webshoppen Det Halve Kongerige flyttet til Lyøvej 6 i Nyborg.

Vi fokuserer på salg til private udelukkende på webshoppen, og yder kundeservice via telefon alle hverdage mellem kl. 10-12.

Mails besvares på hverdage, så hurtigt som muligt.

HVEM STÅR BAG DET HALVE KONGERIGE?

Daglig leder af Det Halve Kongerige er jeg, Ane Marie (Rie) Schwartz. Jeg er medindehaver og bestyrelsesmedlem af Ellinge Murerforretning ApS.
Jeg har oprindeligt en kontoruddannelse og er ligeledes sygeplejerske og sundhedsplejerske.

Når du handler ved os, kan du derfor forvente, at der er taget hensyn til produktionsvilkår, klima og materialvalg. 

Vores beklædningsgenstande fremstilles under kontrollerede forhold, og der anvendes ikke børne- eller slave arbejde i fremstillingen. Vi støtter produktion i lande, hvor kvinder gennem deres ansættelse i produktion af varer der har fundet vej til Det Halve Kongerige, kan forsøge deres børn. Eksempler på firmaer der tager socialt ansvar er ex. Gorridsen Design, der kalder sit koncept Mode med Mening, men det er ikke kun Marianne Gorridsens babyalpaca strik, der er med til denne form for socialt arbejde. Cape Mohair, der er vores leverandør af strømper, både dem vi selv designer (natures-choice.dk) og Cape Mohairs egne kollektioner samt KAZURi smykker er kendte for at tage socialt ansvar for deres ansatte.

HVORFOR NAVNET DET HALVE KONGERIGE?

Elisabeth, som vi overtog Kongeriget fra, fandt på navnet, da hun flyttede fra Tarup til Tranekær på Langeland. Elisabeth havde i en årrække drevet Ågaardens Mohair, hvor hun havde mohairgeder og forhandlede de skønne mohairstrømper.

Da hun flyttede fra Ågaard skulle der findes et nyt navn til butikken og navnet blev tæt forbundet med det nye sted som de flyttede til i Tranekær, hvor Elisabeth havde overtaget halvdelen af et dobblet hus, der af kom "det halve". Huset ligger i udkanten af Tranekær by, ikke langt fra Tranekær Slot.

Da mohairgeder havde været en stor del af Elisabeths liv, og ulden fra mohairgeden traditionelt set har været kostbar og kun mulig for konger at anskaffe, og det var lidt kongeligt med et slot i Tranekær, blev navnet Det Halve Kongerige.

Da vi overtog Det Halve Kongerige i 2015 overvejede vi i processen at skifte navnet. Min far syntes, at det var et lige lovligt stort navn, at have til en gårdbutik på Ellinge Mark, men der er noget ved det navn, som er så fint - så vi besluttede at beholde navnet, og det har vi ikke fortrudt.

HVAD SÆLGER DET HALVE KONGERIGE?

Det Halve Kongerige sælger naturlig basis beklædning som fx. mohair sokker af højeste kvalitet fra vores troværdige og dygtige producenter.

Flere af strømperne er specialproducerede og importeres kun af Det Halve Kongerige.

Vi har givet strømperne varemærket natures-choice.dk, du vil møde vores varemærke under strømperne.

På webshoppen kan du ligeledes finde beklædning i uld, varer der er tiltænkt den kvalitetsbevidste forbruger, der trives skønne naturprodukter og vægter bæredygtige værdier.

Foruden strømper og beklædning i uld, bambus og bomuld fra by basics har vi smykker fra KAZURI Scandinavia, smukke farverige tørklæder fra forskellige leverandører fx. Aperitif sjaler og Hanne Lejbølle, cedertræsprodukter mod møl og produkter til boligen.

I Det Halve Kongerige sætter vi kvaliteten i fokus og går ikke på kompromis, derfor kan du forvente varer af højeste kvalitet.

WEBSHOPPEN

For at foretage et køb, skal du igennem følgende trin:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Godkend vores handelsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.

Priserne er dagspriser.

Når du handler med dethalvekongerige.dk indgås aftaler på: Dansk.

Det er muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet.

Hvis du ønsker en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på sitet eller sende en e-mail til [email protected]

FORTRYDELSE

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dit køb, accepterer vi din fortrydelse med et smil.  
Se mere under handelsbetingelser, hvor proceduren omkring fortrydelse er beskrevet.

Du kan købe returfragt i de fleste pakkeshops eller på nettet, og således selv bestemme pris og service.

Det vigtigt, at pakken sendes til vores adresse og gerne med track and trace, da vi ikke henter pakker sendt til pakkeshops eller modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du altid velkommen til at kontakte os for mere information, bedst på [email protected]

Venlig hilsen
Rie Schwartz
Det Halve Kongerige