Gorridsen Design

Hvis du kan lide tidløst design, god kvalitet og bæredygtighed, så er Gorridsen Design lige noget for dig. Et smukt bæredygtigt strikkoncept, som aldrig går af mode. Der er et væld af modeller og farver, og det enkle design gør, at kvinder i alle aldre bærer det sæson efter sæson.

Læs mere Læs mindre

19 varer

pr. side

Gorridsen Designs lækre produkter

Marianne Benedicte Gorridsen står bag Gorridsen Design. Hun er blandt andet inspireret af dansk møbeldesign, hvorfor hun gør en dyd i at skabe et design, som er enkelt, og som kan benyttes år efter år uden at gå af mode. Gorridsen Design vokser hele tiden, og det samme gør produktudvalget. Her finder du ponchoer, striktrøjer, cardigans, strømper, trøjer, t-shirts, halsedisser, vanter og huer. Den gode kvalitet, pasform og enkle tankegang kommer til udtryk i alle produkterne, og det fantastiske tøjudvalg findes i flere farver og størrelser. Det håndværksmæssige arbejde, som er lagt bag produkterne, er ikke til at tage fejl af. Nogen af produkterne har flere funktioner, såsom Minerva ponchoen i cashmere og uldmix, der både kan benyttes som poncho og tørklæde. Ponchoen kan anvendes som separat overtøj eller under jakken i de kolde vintermåneder. 

Sammensæt med andre brands

Det kan til tider være svært at sammensætte tøj. Derfor forsøger Gorridsen at udvikle beklædning, som er let at sammensætte med produkter fra andre brands. Haflingers sandaler og hjemmesko er et godt eksempel på fodtøj, som spiller godt sammen med Gorridsens naturlige beklædning, hvis man går op i anvendelsen af naturlige materialer og godt håndværk. De mange smukke overdele fra Gorridsen vil endvidere se strålende ud med OWN by basics hørbukser og hørnederdele. Med Gorridsen Design går du hverken på kompromis med god kvalitet, bæredygtighed og komfort. Alle sammensætninger skaber et helt nyt og enestående look, og det samme gælder kombinationen af accessories. De fleste kvinder kan ikke få for mange tasker - de er både praktiske og kan pifte ethvert look op – og de håndhæklede og bæredygtige tasker fra brandet Sophie Digard ville se formidabel ud til Gorridsens mange produkter.

Cashmere uld og alpaca garn

Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til Gorridsen strik. Det unikke strikkoncept beundres for det gennemtænkte arbejde, som udspringer sig i klassiske og farverige designs. Gorridsen forarbejder det naturlige garn ud fra cashmere uld på fabrikken i det smukke Italien. Alpaca garnet kommer fra et beskedent strikkeri i Peru, hvor trøjerne får håndbroderet et flot kvindetegn i halskraven for at symbolisere et stykke håndværk fra kvinde til kvinde. Gorridsen fokuserer på klimaet og generationerne efter. Derfor er det et bevidst valg, at produktionen med cashmere foregår i Europa, hvor transporten kan foregå via vej i stedet for fly. Produktionen med alpaca garn i Peru fokuserer på vores medmennesker. Medarbejderne bliver sikret gode arbejdsvilkår og den enkelte medarbejder samt familie får gode leveforhold.