GORRIDSEN DESIGN

Magnolia Stripe cashmere strømper, Gorridsen Design

De skønneste bløde og holdbare strømper med cashmere og striber.

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Magnolia Stripe cashmere strømper

Læn dig tilbage og lad os fortælle dig om de skønneste strømper fra Gorridsen Design: Magnolia Stripe cashmere strømper. Fordi vi ved, at selvom vi alle priser os lykkelige over en smuk sommer, kan der ikke herske tvivl om, at de køligere måneder kan byde på hverdagens små luksus i form af varme, bløde strømper.

Skabt af den erfarne danske designer, Marianne Benedicte Gorridsen, er disse strømper skabt med det formål at forene mode, komfort, og kvalitet. Med mange års erfaring i modebranchen og et blik for det tidløse og respekt for det klassiske har Gorridsen Design skabt en strikkekollektion, der er i en designstil, der holder sæson efter sæson.

Disse specifikt er Magnolia Stripe cashmere strømper. Som navnet antyder, kombinerer de striber med det blødeste Cashmere - et miks der både ser godt ud og føles godt. Disse strømper består af en blanding af uld og cashmere, hvilket garanterer den optimale komfort. Materialeblandingen består af 35% uld, 23% viskose, 14% cashmere og 28% polyamid. Dette skaber en strømpe, der både er holdbar, lunende, men også ualmindeligt blød og behagelig at have på.

Det subtile Gorridsen Design logo er stolt strikket ind på siden af strømpeskaftet, som en fin lille detalje, der tilføjer et strejf af eksklusivitet.

Strømpernes design er også praktisk, de har nemlig en flad søm over tæerne, der gør det behageligt at gå med dem i almindelige sko.

Din plejeproces er også gjort enkel. Strømperne er nemme at vedligeholde med en skånsom håndvask eller maskinvask på koldt uldvaskeprogram, og lov os at huske dig på at skåne dem for for intenst ’wring’. Du bør også luft tørre dem, hængende udenfor.

Når man tager alle disse aspekter i betragtning, så er Magnolia Stripe cashmere strømperne fra Gorridsen et bevis på vores kærlighed til det enkle design, som for alvor kommer til sin ret i kvalitetsprodukter.

Vigtige egenskaber ved Magnolia Stripe cashmere strømper, Gorridsen Design:

  • Materiale blanding: 35% uld, 23% viskose, 14% cashmere og 28% polyamid
  • Blød og holdbare
  • Skånsomme over for sensitive fødder
  • Lavet i Italien
  • Kan maskinvaskes på koldt uldvaskeprogram
  • Tidløst design
  • Skøn gaveidé eller selvforkælelse til de kølige måneder
Specifikationer
Varenummermagnolia
ProducentGORRIDSEN DESIGN
MaterialeCashmere uld, Polyamid (stræknylon), Uld, Viskose
ProduktionslandItalien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Magnolia Stripe cashmere strømper, Gorridsen Design
Din bedømmelse

Håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet. Brug altid kun uldvaskemiddel.

Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram.

Overdriv ikke vask, men luft gerne i tør tilstand hængende udenfor.

Gorridsen Design

Gorridsen Design er et dansk brand, der har gjort det til deres mission at forene tidløst design, høj kvalitet og bæredygtighed i deres smukke strikkoncept. Med et sortiment, der spænder fra ponchoer og cardigans til vanter og huer, tilbyder Gorridsen Design et væld af modeller og farver, der appellerer til kvinder i alle aldre.

Bag Gorridsen Design står Marianne Benedicte Gorridsen, der lader sig inspirere af dansk møbeldesign for at skabe enkle, tidløse designs, der kan nydes år efter år uden at gå af mode. Produktsortimentet vokser konstant og inkluderer et bredt udvalg af beklædningsgenstande, der alle er kendetegnet ved deres gode kvalitet, pasform og enkle design.

Et af de særlige kendetegn ved Gorridsen Design er fokus på bæredygtighed og anvendelsen af naturlige materialer. Gorridsens Designs strikkoncept er fremstillet af blandt andet cashmere uld i Italien og alpaca garn fra et lille lokalt strikkeri i Peru.

Gorridsen Design ikke kun smukt design og god kvalitet, men også en bevidsthed om bæredygtighed og et engagement i at skabe produkter, der varer og respekterer både miljøet og dem, der er involveret i produktionsprocessen. Med klassiske og farverige designs, der aldrig går af mode, er Gorridsen Design et brand, der appellerer til den moderne kvinde, der værdsætter både stil og ansvarlighed.