GORRIDSEN DESIGN

Minerva Poncho, Gorridsen Design

Den populære og bløde poncho fra Gorridsen Design

På lager
Kun %1 tilbage
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Minerva Poncho

Minerva Poncho fra Gorridsen Design er meget mere end bare endnu et modeaccessorie - det er et statement om kvalitet, komfort og klassisk elegance. Denne populære poncho stråler af luksus med sit bløde cashmere og uldmix.

Fremstillet i Italien, som er kendt for sin uovertrufne kvalitet og ekspertise inden for strik, er denne poncho både blød og varm, hvilket gør det til det perfekte valg til kølige efterårs- og vinterdage. Ponchoen kan nemt anvendes både som poncho eller tørklæde og bæres under eller over frakker og jakker, hvilket gør den utroligt alsidig og let at inkorporere i din garderobe.

Minerva Poncho er et produkt af mange års erfaring i modebranchen fra den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen og hendes brand, Gorridsen Design. Med fokus på at skabe modeller i et tidløst design uden alder og sæson, arbejder Gorridsen Design for at skabe mode, der ikke går af mode.

Designet af denne poncho er inspireret af dansk møbeldesign, hvor modeller fra 50'erne og 60'erne stadig er aktuelle og beundret i dag. Dette er også tilfældet med Minerva Poncho, som med sit enkle og klassiske design passer til kvinder i alle aldre. Ponchoen bevarer sin aktualitet sæson efter sæson, og er omhyggeligt gennemarbejdede og testet i forhold til pasform og vask før produktion.

Når det kommer til pleje, er det nemt at passe på din Minerva Poncho. Med den rette pleje kan denne poncho forblive en del af din garderobe i mange år frem. Ponchoen skal vaskes i hånden, og uden at vride. Vandet presses skånsomt ud, og kun uldvaskemiddel skal anvendes. Ponchoen skal tørre fladt og kan også vaskes i maskinen på et koldt uldvaskeprogram.

Vigtige Egenskaber:

 • Fremstillet af 48% uld, 30% viskose, 15% polyamid, og 7% cashmere
 • Måler ca. 67 x 75 cm
 • Vasket og vedligeholdt med skånsom uldvask
 • Designet af den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen
 • Produceret i Italien
 • Kan bruges som poncho eller tørklæde
 • Designet til at bevare sin aktualitet sæson efter sæson
 • Passer til kvinder i alle aldre.
Specifikationer
Varenummerminerva poncho
StørrelseONE SIZE
ProducentGORRIDSEN DESIGN
MaterialeCashmere uld, Polyamid (stræknylon), Uld, Viskose
ProduktionslandItalien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Minerva Poncho, Gorridsen Design
Din bedømmelse

Ponchoen måler ca. 67 x 75 cm

Produkterne fra Italien vaskes og behandles således:

Håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet. Brug altid kun uldvaskemiddel, og lad altid trøjen tørre fladt liggende.

Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram.

Overdriv ikke vask, men luft gerne tøjet i tør tilstand hængende udenfor. Opbevar altid din poncho liggende.

Gorridsen Design

Gorridsen Design er et dansk brand, der har gjort det til deres mission at forene tidløst design, høj kvalitet og bæredygtighed i deres smukke strikkoncept. Med et sortiment, der spænder fra ponchoer og cardigans til vanter og huer, tilbyder Gorridsen Design et væld af modeller og farver, der appellerer til kvinder i alle aldre.

Bag Gorridsen Design står Marianne Benedicte Gorridsen, der lader sig inspirere af dansk møbeldesign for at skabe enkle, tidløse designs, der kan nydes år efter år uden at gå af mode. Produktsortimentet vokser konstant og inkluderer et bredt udvalg af beklædningsgenstande, der alle er kendetegnet ved deres gode kvalitet, pasform og enkle design.

Et af de særlige kendetegn ved Gorridsen Design er fokus på bæredygtighed og anvendelsen af naturlige materialer. Gorridsens Designs strikkoncept er fremstillet af blandt andet cashmere uld i Italien og alpaca garn fra et lille lokalt strikkeri i Peru.

Gorridsen Design ikke kun smukt design og god kvalitet, men også en bevidsthed om bæredygtighed og et engagement i at skabe produkter, der varer og respekterer både miljøet og dem, der er involveret i produktionsprocessen. Med klassiske og farverige designs, der aldrig går af mode, er Gorridsen Design et brand, der appellerer til den moderne kvinde, der værdsætter både stil og ansvarlighed.