Gorridsen Design

Minerva Poncho, Gorridsen Design

Den populære og bløde poncho fra Gorridsen Design

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 745,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Minerva cashmere poncho

Mål: Ca. 67 x 75 cm

Lækker blød og varm poncho i cashmere og uldmix fra Gorridsen design, der kan anvendes som poncho eller tørklæde under eller over frakke eller jakke.

Ponchoen er fremstillet af garn i 48% uld, 30% viscose, 15% polyamid og 7% cashmere

Gorridsen Design

Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt Gorridsen Design. Et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson: Mode, som ikke går af mode.

Fælles for alle produkter fra Gorridsen Design er høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder.

God pasform prioriteres højt, og ponchoerne er gennemarbejdede og testede hvad angår pasform og vask før de sættes i produktion.

De klassiske designs holder deres aktualitet sæson efter sæson, og henvender sig til kvinder i alle aldre.

”Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men til gengæld også det, man elsker i mange år. Jeg er meget inspireret af dansk møbel design, hvor modeller fra 50’erne og 60’erne stadig sælges og beundres i dag” siger Marianne Benedicte Gorridsen.

CASHMERE MADE IN ITALY

Italien er designernes mekka, fordi italienerne har helt unikke evner og maskiner til at forarbejde naturlige garner til velsiddende produkter ud fra designerens ønsker.

På fabrikken i Italien finder Marianne Benedicte Gorridsen de smukke kvaliteter og farver til det skandinaviske design. Den grundige proces med produktudviklingen resulterer i velsiddende enkle, klassiske og anvendelige modeller, som man elsker at bruge igen og igen.

Ponchoen måler ca. 67 x 75 cm

Produkterne fra Italien vaskes og behandles således:

Håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet. Brug altid kun uldvaskemiddel, og lad altid trøjen tørre fladt liggende.

Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram.

Overdriv ikke vask, men luft gerne tøjet i tør tilstand hængende udenfor. Opbevar altid din poncho liggende.

Specifikationer
Varenummerminerva poncho
StørrelseONE SIZE
ProducentGorridsen Design
MaterialeCashmere uld, Polyamid (stræknylon), Uld, Viskose
ProduktionslandItalien