Gorridsen Design

Afrodite, Gorridsen Design

Gorridsen Designs flagskibsmodel i 100% baby alpaca uld er en klassisk strik, der ikke går af mode og holder år efter år.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.495,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Afrodite bluse

100% Baby Alpaca

Denne trøje i det bløde, rene baby Alpaca fra Peru er designet af Marianne Benedicte Gorridsen og strikket på et lille familieejet strikkeri, hvor man anvender brugte håndstrikkemaskiner indkøbt fra Europa.

Blusen har håndhæklet kontrastkant i halsen og håndbroderet kvindetegn i nakken.

Made in Peru

Kvinderne på det lille strikkeri kan på de gamle europæiske håndstrikkemaskiner lave smukke tekniske detaljer, og hver maskerække er trukket med håndkraft. Trøjerne har et håndbroderet kvindetegn, og strikmodellen ”Afrodite” har en håndhæklet hals kant. Trøjerne syes sammen i hånden og håndvaskes inden afsendelse til Europa.

Hver trøje er et lille håndværk fra en kvinde i Peru til en kvinde i Danmark.

I Peru produceres der 5 forskellige modeller, der er opkaldt efter gudinder: Afrodite, Venus, Athena, Eos, Gaia.

Hele Peru kollektionen er med til at hjælpe peruvianske kvinder til at arbejde sig ud af ekstrem fattigdom, det er Mode med Mening!

Om Gorridsen Design

Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson: Mode, som ikke går af mode.

Fælles for alle produkter fra Gorridsen Design er: Høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdighede. God pasform prioriteres højt, og trøjerne er gennemarbejdede og testede hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. De klassiske designs holder deres aktualitet sæson efter sæson og henvender sig til kvinder i alle aldre.

"Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men til gengæld også det, man elsker i mange år. Jeg er meget inspireret af dansk møbel design, hvor modeller fra 50’erne og 60’erne stadig sælges og beundres i dag” siger Marianne Benedicte Gorridsen.

Specifikationer
Varenummerafrodite
ProducentGorridsen Design
MaterialeAlpaca uld
ProduktionslandPeru

Afrodite er en figurstrikket bluse, der former sig efter kroppen.

Mål på blusen, målt liggende fra side til side i cm:

  S M L XL
Bryst (ærmegab-ærmegab) 43 45,5 48 51
Længde 55 57,5 60 63
Ærme (indvendig fra armhule) 46 46,5 47 47,5

Størrelsesanvisning - kropsmål, cm:

  S M L XL
Brystvidde 86 90 94 98
Taljevidde 70 74 78 82
Hoftevidde 92 96 100 104
Højde 162-168 168-172 170-176 172-180

 

Håndvaskes eller maskinvaskes på uldprogram max 30°C med uldvaskemiddel.

Vandet presses skånsomt ud af tøjet. Må ikke vrides. Skal liggetørre.

Overdriv ikke vask, men luft gerne din trøje i tør tilstand hængende udenfor.

Opbevar altid din strik trøje liggende.

Gorridsen Design

Gorridsen Design er et dansk brand, der har gjort det til deres mission at forene tidløst design, høj kvalitet og bæredygtighed i deres smukke strikkoncept. Med et sortiment, der spænder fra ponchoer og cardigans til vanter og huer, tilbyder Gorridsen Design et væld af modeller og farver, der appellerer til kvinder i alle aldre.

Bag Gorridsen Design står Marianne Benedicte Gorridsen, der lader sig inspirere af dansk møbeldesign for at skabe enkle, tidløse designs, der kan nydes år efter år uden at gå af mode. Produktsortimentet vokser konstant og inkluderer et bredt udvalg af beklædningsgenstande, der alle er kendetegnet ved deres gode kvalitet, pasform og enkle design.

Et af de særlige kendetegn ved Gorridsen Design er fokus på bæredygtighed og anvendelsen af naturlige materialer. Gorridsens Designs strikkoncept er fremstillet af blandt andet cashmere uld i Italien og alpaca garn fra et lille lokalt strikkeri i Peru.

Gorridsen Design ikke kun smukt design og god kvalitet, men også en bevidsthed om bæredygtighed og et engagement i at skabe produkter, der varer og respekterer både miljøet og dem, der er involveret i produktionsprocessen. Med klassiske og farverige designs, der aldrig går af mode, er Gorridsen Design et brand, der appellerer til den moderne kvinde, der værdsætter både stil og ansvarlighed.