GORRIDSEN DESIGN

Afrodite, Gorridsen Design

Gorridsen Designs flagskibsmodel i 100% baby alpaca uld er en klassisk strik, der ikke går af mode og holder år efter år.

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Afrodite

Dybdegående, stilfuld og tidløs - sådan kunne man beskrive Afrodite fra Gorridsen Design. Med sin fine kombination af design, materialekvalitet og håndværk, er denne bluse et stykke luksus, du kan trække i hver dag – år efter år.

Afrodite er en bluse, der føles lige så god, som den ser ud. Den er strikket i 100% baby Alpaca, en eksklusiv uldkvalitet, der er kendt for sin blødhed, lethed og usædvanlige varme. Alpacaulden er høstet i Peru, og bærer på en lang tradition for tekstilproduktion i landet.

Blusen er designet af den erfarne danske designer Marianne Benedicte Gorridsen og strikket på et lille familieejet strikkeri. Trods moderne tiders masserproduktion har Gorridsen Design valgt at beholde de gamle europæiske håndstrikkemaskiner, hvilket tilføjer et unikt håndværksmæssigt præg til hver enkelt bluse.

Designsproget i Afrodite er klassisk med et twist. Blusen har en håndhæklet kontrastkant i halsen, som giver et spændende grafisk udtræk. Det subtukt skjulte broderede kvinde symbol på nakken er en smuk detalje, der understreger tøjets feminine præg.

Du bør håndvaske din Afrodite bluse eller bruge et uldprogram på max 30°C for at bevare materialets kvalitet og udseende. Vask den ikke for ofte - af og til er det nok blot at lufte den.

Afrodite er en figurstrikket bluse, så den former sig efter din krop. Du kan finde din størrelse ved at følge størrelsesguiden, der både har mål på blusen og kropsmål.

Indkøb af Afrodite er ikke kun en investering i din garderobe, men også en mulighed for at støtte et godt formål. Hver gang du køber en bluse, hjælper du kvinder i Peru med at arbejde sig ud af ekstrem fattigdom.

Vigtigste egenskaber:

  • Blusen er af 100% baby Alpaca uld
  • Produceret i Peru
  • Håndvaskes eller maskinvaskes på uldprogram max 30°C med uldvaskemiddel
  • Figurstrikket, så den former sig efter din krop
  • Har håndbroderet kvindetegn i nakken
  • Indgår i en kollektion, der er med til at hjælpe peruvianske kvinder til at arbejde sig ud af ekstrem fattigdom.
Specifikationer
Varenummerafrodite
ProducentGORRIDSEN DESIGN
MaterialeAlpaca uld
ProduktionslandPeru
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Afrodite, Gorridsen Design
Din bedømmelse

Afrodite er en figurstrikket bluse, der former sig efter kroppen.

Mål på blusen, målt liggende fra side til side i cm:

  S M L XL
Bryst (ærmegab-ærmegab) 43 45,5 48 51
Længde 55 57,5 60 63
Ærme (indvendig fra armhule) 46 46,5 47 47,5

Størrelsesanvisning - kropsmål, cm:

  S M L XL
Brystvidde 86 90 94 98
Taljevidde 70 74 78 82
Hoftevidde 92 96 100 104
Højde 162-168 168-172 170-176 172-180

 

Håndvaskes eller maskinvaskes på uldprogram max 30°C med uldvaskemiddel.

Vandet presses skånsomt ud af tøjet. Må ikke vrides. Skal liggetørre.

Overdriv ikke vask, men luft gerne din trøje i tør tilstand hængende udenfor.

Opbevar altid din strik trøje liggende.

Gorridsen Design

Gorridsen Design er et dansk brand, der har gjort det til deres mission at forene tidløst design, høj kvalitet og bæredygtighed i deres smukke strikkoncept. Med et sortiment, der spænder fra ponchoer og cardigans til vanter og huer, tilbyder Gorridsen Design et væld af modeller og farver, der appellerer til kvinder i alle aldre.

Bag Gorridsen Design står Marianne Benedicte Gorridsen, der lader sig inspirere af dansk møbeldesign for at skabe enkle, tidløse designs, der kan nydes år efter år uden at gå af mode. Produktsortimentet vokser konstant og inkluderer et bredt udvalg af beklædningsgenstande, der alle er kendetegnet ved deres gode kvalitet, pasform og enkle design.

Et af de særlige kendetegn ved Gorridsen Design er fokus på bæredygtighed og anvendelsen af naturlige materialer. Gorridsens Designs strikkoncept er fremstillet af blandt andet cashmere uld i Italien og alpaca garn fra et lille lokalt strikkeri i Peru.

Gorridsen Design ikke kun smukt design og god kvalitet, men også en bevidsthed om bæredygtighed og et engagement i at skabe produkter, der varer og respekterer både miljøet og dem, der er involveret i produktionsprocessen. Med klassiske og farverige designs, der aldrig går af mode, er Gorridsen Design et brand, der appellerer til den moderne kvinde, der værdsætter både stil og ansvarlighed.