Gorridsen Design

Camelia bomuldsstrømper 2-pak, Gorridsen Design

Lækre tynde strømper med flad søm over tå i økologisk bomuld.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 195,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Camelia 2 pak økologiske bomuldsstrømper

Disse super lækre bomuldsstrømper fra Marianne Gorridsen Design er fremstillet i 80% økologisk bomuld, 17% polyamid og 3% elastan.

Strømperne er tynde og slidstærke og har ketlet søm over tæer. Det vil sige ingen trykkende sømme og så fint forarbejdet, at de kan anvendes i en stilet uden at skabe tryk.

Strømpen har et lille skaft og elastikkant med tilpas elastisk kant, så de ikke glider ned.

Strømperne er ensfarvede med et fint feminint mønster. Strømperne er designet af Marianne Gorridsen,der er kendt for at designe tøj, der passer godt til kroppen.

Der er to par identiske strømper i pakken.

Gorridsen Design

Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson: Mode, som ikke går af mode.

Fælles for alle produkter fra Gorridsen Design er: Høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder.
God pasform prioriteres højt, og ponchoerne er gennemarbejdede og testede hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. De klassiske designs holder deres aktualitet sæson efter sæson og henvender sig til kvinder i alle aldre.

”Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men til gengæld også det, man elsker i mange år. Jeg er meget inspireret af dansk møbel design, hvor modeller fra 50’erne og 60’erne stadig sælges og beundres i dag” siger Marianne Benedicte Gorridsen.

Vask i maskine på finvask 30 grader. 

Tåler ikke tørretubling. Tåler ikke rens. Tåler ikke blegning.

Specifikationer
Varenummercamelia strømper
ProducentGorridsen Design
MaterialeBomuld, Elastan, Polyamid (stræknylon)
ProduktionslandItalien