GORRIDSEN DESIGN

Cashmere tørklæde, Gorrisen Design

Velkommen til et univers af ultimativ skønhed og komfort med vores Cashmere Tørklæde fra Gorrisen Desig

På lager
Kun %1 tilbage
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Cashmere tørklæde

Introduktion til en verden af luksus med dette Lucia Cashmere tørklæde fra Gorridsen Design. Med sin rige cashmere-fibre, der er håndvundet og håndstrikket i det familieejede værksted i Italien, er dette tørklæde ikke bare en accessory, det er en oplevelse.

Lad tørklædet indhyller dig i ren og silkeblød komfort, der får dig til at føle dig forkælet fra det øjeblik, du slår det om dig. Farven indigo, er en farve, der går til alt og vil klæde dig lige meget om du skal ud ad døren i kulden eller blot ønsker at hygge derhjemme. Dets mål på ca. 40 x 190 cm giver en rigelig plads til at bære det som et sjal eller et tørklæde alt efter din stil og humør.

Bag Gorridsen Design findes den danske designer, Marianne Benedicte Gorridsen, med mange års erfaring i modebranchen. Marianne har skabt et strikkoncept med tidløse designs, der hverken har alder eller sæson. Hendes vision er at skabe mode, der fornægter tidens tendenser og i stedet holder sig aktuel sæson efter sæson. Hun har en passion for dansk design og finder inspiration fra den guldalder i dansk møbeldesign der fandt sted i midten af det forrige århundrede.

Lyder dette for godt til at være sandt? Mød Lucia Cashmere fra Gorridsen Design, et tørklæde der illustrerer Mariannes vision og viser, hvorfor netop hendes mærke har gjort sig bemærket.

Vigtigste Egenskaber:

 • 100% Cashmere
 • Fremstillet i Italien
 • Dansk design
 • Klassisk og tidløst
 • Multifunktionelt; kan bruges som tørklæde eller sjal
 • Mål: ca. 40 x 190 cm
 • Utrolig blød
 • Farve: Indigo
 • Høj kvalitet og god pasform

Tilføj dette fantastiske tørklæde til din garderobe i dag og oplev, hvad ægte luksus virkelig betyder.

Specifikationer
Varenummerlucia
ProducentGORRIDSEN DESIGN
ProduktionslandItalien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cashmere tørklæde, Gorrisen Design
Din bedømmelse

Tørklædet er aflangt og måler ca. 40 x 190 cm.

Produkterne fra Italien vaskes og behandles således:
Håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet.
Brug altid kun uldvaskemiddel, og lad altid tørklædet tørre fladt liggende.
Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram.
Overdriv ikke vask, men luft gerne i tør tilstand hængende udenfor.

Gorridsen Design

Gorridsen Design er et dansk brand, der har gjort det til deres mission at forene tidløst design, høj kvalitet og bæredygtighed i deres smukke strikkoncept. Med et sortiment, der spænder fra ponchoer og cardigans til vanter og huer, tilbyder Gorridsen Design et væld af modeller og farver, der appellerer til kvinder i alle aldre.

Bag Gorridsen Design står Marianne Benedicte Gorridsen, der lader sig inspirere af dansk møbeldesign for at skabe enkle, tidløse designs, der kan nydes år efter år uden at gå af mode. Produktsortimentet vokser konstant og inkluderer et bredt udvalg af beklædningsgenstande, der alle er kendetegnet ved deres gode kvalitet, pasform og enkle design.

Et af de særlige kendetegn ved Gorridsen Design er fokus på bæredygtighed og anvendelsen af naturlige materialer. Gorridsens Designs strikkoncept er fremstillet af blandt andet cashmere uld i Italien og alpaca garn fra et lille lokalt strikkeri i Peru.

Gorridsen Design ikke kun smukt design og god kvalitet, men også en bevidsthed om bæredygtighed og et engagement i at skabe produkter, der varer og respekterer både miljøet og dem, der er involveret i produktionsprocessen. Med klassiske og farverige designs, der aldrig går af mode, er Gorridsen Design et brand, der appellerer til den moderne kvinde, der værdsætter både stil og ansvarlighed.