Gorridsen Design

Cashmere tørklæde, Gorrisen Design

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.449,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Gorridsen - Lucia Cashmere - indigo

Lucia tørklædet er et smukt og utrolig blødt tørklæde, der kan anvendes både inde og ude eller som sjal.

Tørklædet er fremstillet i 100% cashmere på det familie ejede strikkeri i Italien, der både spinder og strikker de fine produkter for Marianne Gorridsen.

Tørklædet er aflangt og måler ca. 40 x 190 cm.

OM MARIANNE BENEDICTE GORRIDSEN
Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson: Mode, som ikke går af mode.
 
Fælles for alle produkter fra Gorridsen Design er: Høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder.
God pasform prioriteres højt, og ponchoerne er gennemarbejdede og testede hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. De klassiske designs holder deres aktualitet sæson efter sæson og henvender sig til kvinder i alle aldre.
”Det enkle design er ofte det sværeste at opfinde, men til gengæld også det, man elsker i mange år. Jeg er meget inspireret af dansk møbel design, hvor modeller fra 50’erne og 60’erne stadig sælges og beundres i dag” siger Marianne Benedicte Gorridsen.
 
CASHMERE MADE IN ITALY
Italien er designernes mekka, fordi italienerne har helt unikke evner og maskiner til at forarbejde naturlige garner til velsiddende produkter ud fra designerens ønsker.
På fabrikken i Italien finder Marianne Benedicte Gorridsen de smukke kvaliteter og farver til det skandinaviske design.
Den grundige proces med produktudviklingen resulterer i velsiddende enkle, klassiske og anvendelige modeller, som man elsker at bruge igen og igen.
 
VASK OG PLEJE
Produkterne fra Italien vaskes og behandles således:
Håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet.
Brug altid kun uldvaskemiddel, og lad altid tørklædet tørre fladt liggende.
Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram.
Overdriv ikke vask, men luft gerne i tør tilstand hængende udenfor.
Specifikationer
Varenummerlucia
ProducentGorridsen Design
ProduktionslandItalien

Gorridsen Design

Gorridsen Design er et dansk brand, der har gjort det til deres mission at forene tidløst design, høj kvalitet og bæredygtighed i deres smukke strikkoncept. Med et sortiment, der spænder fra ponchoer og cardigans til vanter og huer, tilbyder Gorridsen Design et væld af modeller og farver, der appellerer til kvinder i alle aldre.

Bag Gorridsen Design står Marianne Benedicte Gorridsen, der lader sig inspirere af dansk møbeldesign for at skabe enkle, tidløse designs, der kan nydes år efter år uden at gå af mode. Produktsortimentet vokser konstant og inkluderer et bredt udvalg af beklædningsgenstande, der alle er kendetegnet ved deres gode kvalitet, pasform og enkle design.

Et af de særlige kendetegn ved Gorridsen Design er fokus på bæredygtighed og anvendelsen af naturlige materialer. Gorridsens Designs strikkoncept er fremstillet af blandt andet cashmere uld i Italien og alpaca garn fra et lille lokalt strikkeri i Peru.

Gorridsen Design ikke kun smukt design og god kvalitet, men også en bevidsthed om bæredygtighed og et engagement i at skabe produkter, der varer og respekterer både miljøet og dem, der er involveret i produktionsprocessen. Med klassiske og farverige designs, der aldrig går af mode, er Gorridsen Design et brand, der appellerer til den moderne kvinde, der værdsætter både stil og ansvarlighed.