GRY & SIF

Påskeæg mørke farver, Gry & Sif

På lager
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Påskeæg mørke farver

Nyd påsken og inviter foråret ind med disse smukke håndlavede Påskeæg i mørke farver fra Gry & Sif. Hvert enkelt æg er unikt og fortæller sin egen historie, og de er samtidig et ægte symbol på dansk design og håndværk kombineret med den rige kultur og tradition fra Nepal.

Påskeæggene er filtet i den fineste uld, og hvert æg måler 4x3x3cm. Påskeæggene leveres i sæt af 3, og hver æg er udstyret med en snor - klar til at bringe påskehygge i hjemmet, eller til at blive brugt som en del af påskebordet. Deres mørke farver tilføjer en dyb og stemningsfuld kontrast i den lyse forårstid. De er perfekte til at tilføje æstetik og karakter til din påskedekoration.

Produkterne fra Gry & Sif er Fairtrade® certificeret, hvilket betyder, at de er fremstillet på en socialt ansvarlig måde. Påskeæggene er produceret i Nepal af lokale kvinder, der har en stolt tradition for filtning og uldarbejde. Disse kvinder har skabt et mesterværk i hånden, og hvert æg er et autentisk udtryk for deres dygtighed.

Gry & Sif er et innovative dansk brand, der trækker på inspiration fra traditionelle håndværksteknikker og kulturer rundt om i verden. Virksomheden blev grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse til Nepal, og har siden da haft til formål at opretholde og fremme det traditionelle nepalesiske håndværk. Kombinationen af dansk design og nepalesisk håndværk giver et unikt twist til hvert enkelt produkt.

Vigtige egenskaber:

 • Påskeæg i mørke farver, 3 stk.
 • Filtet i uld
 • Håndlavede og unikke
 • Fairtrade® certificeret
 • Materiale: New Zealandsk uld
 • Vægt: 20 g
 • Dimensioner: 4x3x3 cm
 • Produceret i Nepal
 • Medfølgende snor til ophæng
 • Designet og fremstillet af Gry & Sif

Vær opmærksom på, at hvis du har spørgsmål, kan du finde mere information under "FAQ".

Opdag det dybere formål bag hver enkelt påskeæg og lad dem tilføje charme til din påsketradition.

Specifikationer
Varenummer10210 Påskeæg mørke farver
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Påskeæg mørke farver, Gry & Sif
Din bedømmelse

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.