GRY & SIF

Anemone - Dusty Rose, Én Gry & Sif

Oplev skønheden i håndværket bag Anemone - Dusty Rose, Én Gry & Sif

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Anemone - Dusty Rose

1 stk.

Dykker vi ind i den betagende verden af Én Gry & Sif, støder vi først på denne elegante og rustikke Anemone - Dusty Rose. Anemonen er en delikat og romantisk evighedsblomst, der er både håndlavede og unikke i deres aftryk. Med sin bløde rosa farve og detaljerede design indfanger den skønheden ved naturens mest simple underværker. Anemonens størrelse er Ø5 cm i bredden og 33 cm i længden, hvilket gør den ideel til både store og små dekorative projekter.

Lad os tage et skridt tilbage og se nærmere på virksomheden bag dette smukke produkt. Én Gry & Sif har sine rødder i Danmark men producerer alle deres produkter i Nepal, hvor de trækker på lokale håndværkstraditioner. Navnet Én Gry & Sif symboliserer to ting.

For det første, at hvert enkelt produkt er håndlavet og unikt. Ingen blomstere er præcis ens, for de skabes individuelt af dygtige håndværkere. Disse håndværkere er ofte kvinder, der har vist sig at være særdeles dygtige til at fremstille disse fine produkter og sørge for at indkomsten kommer familien til gode.

For det andet, er navnet Én Gry & Sif en hyldest til kvinden bag brandet, Gry, der forelskede sig i Nepal og dets håndværkstraditioner på en rygsæk-rejse tilbage i 1999. Én Gry & Sif er certificeret som Fairtrade virksomhed af The World Fair Trade Organisation, en vigtig anerkendelse, der bærer vidne om virksomhedens etisk ansvarlige værdier.

Denne rosa Anemone er fremstillet af 100% ren ny New Zealandsk uld, hvilket giver den en exceptionel kvalitet og holdbarhed. Ulden giver anemonen en naturlig skønhed, modstandsevne og varme, hvilket gør den til den perfekte evighedsblomst til dit hjem.

Vigtigste egenskaber:

  • Anemone - Dusty Rose
  • Producent: Én Gry & Sif
  • 100% ren ny New Zealandsk uld
  • Ø5 cm B x 33 cm L
  • Unikt og håndlavet produkt
  • Produceret i Nepal under fairtrade certificerede forhold
  • Del af Én Gry & Sif's serie af evighedsblomster.

Med en Anemone - Dusty Rose fra Én Gry & Sif kan du tilføre dit hjem et unikt og håndlavet produkt med en smuk historie. Også perfekt som gaveidé til den blomsterelskende person i dit liv.

Specifikationer
Varenummer13412 anemone dusty rose
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Anemone - Dusty Rose, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

Ø5 cm L33 cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.