GRY & SIF

Small Girl Bee, Gry & Sif

Lille bi (pige)

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Small Girl Bee

Oplev den charmerende elegance og håndværksmæssige finesse med "Small Girl Bee, Gry & Sif" - en nøje designet uldfigur, som oser af varme, kærlighed og nøje håndværk. Gry & Sif, et anerkendt, Fairtrade® certificeret brand, præsenterer en figur, der vil tilføre liv og kreativitet i dit hjem.

"Small Girl Bee" er en charmerende lille bi-pige figur med sløjfe, der bringer et strejf af naturens storhed og skønhed ind i ethvert rum. Ikke to figurer er ens, så du får en helt unik dekoration til hjemmet eller den perfekte gave til en, du holder af.

Denne eksklusive uldfigur er håndlavet af dedikerede nepalesiske kvinder, der har en særlig tradition for håndfiltede uldprodukter. Med en højde på 11 cm er den lille bi det perfekte element til at tilføre charme og karakter til ethvert hjem.

Begavet med en tidløs charme, er denne uldfigur skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne. Kvaliteten afspejler brandet Gry & Sif's dedikation til at skabe produkter, der er både smukke for øjet og rørende for hjertet.

Vær sikker på, at denne lille bi er mere end bare et produkt. Det er et symbol på et engageret håndværk, stolte traditioner og utrættelige håndværkeres arbejde. Ved at købe produkter som disse, støtter du de hårdt arbejdende uld-håndværkere i Nepal og bidrager til retfærdige arbejdsforhold globalt.

Den lille uldbi er skabt af 100% ren uld, et materiale kendt for sin holdbarhed og behagelige følelse.

Den vigtigste egenskaber ved Small Girl Bee, Gry & Sif er:

  • Håndlavet uldfigur fra Fairtrade® certificeret brand
  • Unikt design skabt af dygtige kvinder fra Nepal
  • Mål: 11 cm i højden
  • Materiale: 100% Uld
  • Symboliserer kreativitet og håndværksmæssig ekspertise
  • Etisk produktion, der understøtter lokale håndværks traditioner og retfærdige forhold
  • Produktionsland: Nepal
Specifikationer
Varenummer13734
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandNepal
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Small Girl Bee, Gry & Sif
Din bedømmelse

H: 11 cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.