GRY & SIF

Mejse, Gry & Sif

Der er mange fine fugle i sortimentet fra Gry & Sif, fx. denne lille mejse.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Mejse

Mejsen fra Gry & Sif er en charmerende og unik udsmykning til dit hjem, fuld af personlighed og originalitet. Dette produkt er skabt og designet af det velkendte brand GRY & SIF, der er kendt for deres høje standarder i kvalitet og design. Vil du gerne tilføre dit hjem et strejf af naturlig skønhed, er denne mejse det perfekte valg.

Håndlavet i Nepal af lokale kvinder i sociale workshops i Kathmandu, er hver eneste Mejse, Gry & Sif unik. Dette charmerende design er en hyldest til de mange smukke fugle, der findes i naturen. Med en størrelse på 8 cm, gør fuglen let og nem at hænge op, hvor end du ønsker.

En særlig detalje ved Mejse, Gry & Sif er, at den er fremstillet i 100% filtet uld. Uld er et yderst holdbart og naturligt materiale, der holder flot i mange år. Desuden er Mejse, Gry & Sif Fairtrade® certificeret, hvilket betyder, at alle involverede i produktionen er sikret rimelige arbejdsforhold og løn. Det gør det ikke blot til et unikt, men også et etisk og bæredygtigt produkt du kan være stolt af at have i dit hjem.

For at opsummere de vigtigste egenskaber ved Mejse, Gry & Sif:

  • Håndlavet og unikt design fra GRY & SIF.
  • Fremstillet i sociale workshops i Kathmandu, Nepal.
  • 100% filtet uld - et holdbart og naturligt materiale.
  • Fairtrade® certificeret og produceret under bæredygtige forhold.
Specifikationer
Varenummer16433
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandNepal
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mejse, Gry & Sif
Din bedømmelse

8cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.