APERITIF SJALER

22129 Bladguld silketørklæde - grøn, Aperitif Sjaler

Aflangt, let anvendeligt silketørklæde med smukt mønster.
På lager
389,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

22129 Bladguld silketørklæde - green

Vore kære kunder, vi præsenterer hermed vores seneste tilføjelse til Aperitif Sjalers smukke kollektion af silketørklæder: 22129 Bladguld Silketørklæde - green.

Dette aflange silketørklæde fra vores topklasse producent, APERITIF SJALER, lever op til vores løfte om stil, kvalitet og raffineret smag. Udformet med omhu og præcision i det eksotiske Indien, er dette tørklæde et levende bevis på kunsten udi tekstilfremstilling, hvor kun de fineste ende af silke er brugt til fremstillingen.

Skønhed og funktionalitet mødes i dette produkt, der strækker sig 50x170 cm - En ideel størrelse, når du ønsker at tilføje et strejf af elegance til ethvert outfit, uanset om det er en uformel top eller en formel kjole.

Silke har længe været elsket for sin fejlfri og fine kvalitet. 22129 Bladguld silketørklæde - grøn er ingen undtagelse. Dens lethed, den subtile blødhed og det rige fald viser den fremragende kvalitet, dette tørklæde besidder.

Farvesammensætningen af denne skønhed er en fryd for øjet. Bundet i en dyb grøn, er tørklædet prydet med et delikat mønster af blade og stængler i nuancer af beige, rosa og khaki - en hyldest til naturens uovertrufne skønhed. Dette smukke design fanger opmærksomhed og gør tørklædet til et absolut must-have i din garderobe.

Selvom dette er et 100% silketørklæde, er vedligeholdelsen heller ingen udfordring. Vaskeanvisningen fortæller ganske enkelt, at det skal renses - så få det renset professionelt for at opretholde dets strålende udseende.

Vigtigste egenskaber ved 22129 Bladguld Silketørklæde - grøn, Aperitif Sjaler:

  • Produceret af den anerkendte producent APERITIF SJALER
  • Mål: 50x170 cm, en ideel størrelse for alsidighed
  • Håndværksmæssigt fremstillet i Indien
  • Fremstillet af 100% silke, hvilket sikrer et luxuriøst og elegant look
  • Grundfarve i dyb grøn, accenteret med et mønster af blade i beige, rosa og khaki
  • Skal renses for at opretholde den smukke farve og kvalitet
Specifikationer
Varenummer22129
ProducentAPERITIF SJALER
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeSilke
ProduktionslandIndien
Mål: 50x170 cm
Renses

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. Virksomheden er FairTrade certificeret, hvilket er din garanti for ordenlige produktionsforhold, uddannelse af medarbejdere og fair priser.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Anden generation

Aperitif Sjaler er nu i 2. generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske udtryk, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under varme somre & dyb røde nuancer gennem de kolde årstider.

Aperitif Sjaler har i årevis leveret unikke designs til museumsbutikker, designbutikker & FairTrade-forretninger, og vi har i Det Halve Kongerige haft den udsøgte fornøjelse at samarbejde med Aperitif Sjaler om produktion af et helt unikt tørklæde til et projekt under Soroptimist Danmark, der støtter op om at stoppe omskæring af kvinder i afrikanske lande.

Indisk håndværk på det nordiske marked

Aperitif Sjaler har stærke brandrelationer og en bæredygtig forretningsfilosofi, der bygger på FairTrade-certificering, og garanteret mulesing fri uld i deres produkter.

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, der bringer en lille luxsus ind i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil i de smukke kreationer.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur, enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler, og blomster går igen som bund på mange af Aperitif Sjalers tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi 'Changra', truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og forbudt at anvende, hvorfor de oprindelige pashmina tørklæder ikke længere kan skaffes.