BY BASICS

3001 Pants, by basics

De dejligste bløde uld leggings du kan tænke dig i 100% blød merino uld.

På lager
Kun %1 tilbage
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

3001 Pants

Lad os introducere dig for 3001 Pants af mærket by basics: Et par lækre, bløde og varme leggings/underbukser i 100% merinould.

Disse pants er skabt til komfort og kvalitet. Ulden stammer fra merinofår i New Zealand og Australien, der er kendte for at producere den fineste uld, og disse sheep er blevet behandlet med stor omsorg og hensyn. Det er mulesing fri uld, hvilket betyder, at dyrene har været skånet for unødvendig smerte og ubehag.

Produktet er fremstillet med en 1x1 rib, som bidrager til en naturlig elasticitet og skaber et klassisk, tidløst look. Du navigerer ikke fejl ved at investere i et par 3001 Pants. De løfter hverdagens komfort til nye højder, og du vil elske at have dem på - uanset om det er som underbeklædning på kølige dage, eller som en del af dit afslappede homewear.

Den bløde merinould arbejder effektivt for at regulere din kropstemperatur, trække sved væk fra huden og overophede ikke. Uldens specialiserede keratinfibre er hydrofobiske (vandafvisende) og hydrofile (vandabsorberende), hvilket betyder, at de kan absorbere op til 1/3 af deres egen vægt, før du føler dig våd. Desuden har uld antibakterielle egenskaber og er selvrensende, så bukserne holder sig friske længere.

3001 Pants, by basics er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret. Det er din garanti for, at bukserne er testet for skadelige stoffer og er sikre at have på. De er produceret i Polen og designet med kroppens mål i fokus for at sikre en optimal pasform. Tjek vores størrelsesguide for at finde din perfekte størrelse.

Det er værd at bemærke vaskeanvisningerne for produktet: Uldvask max 30 grader med uldvaskemiddel, liggetørre eller tørre ved lav varme i tørretumbler. Bukserne er forvasket fra systuen, så du behøver ikke at vaske dem, før du tager dem i brug. Generelt anbefales det at vaske uld sjældent og lufte det oftere for at bevare kvaliteten og skåne miljøet.

Vigtigste produktinformationer:

 • Materiale: 100% merinould.
 • Certificeret med OEKO-TEX® STANDARD 100.
 • Produceret i Polen.
 • Vaskeanvisning: Uldvask max. 30 grader med uldvaskemiddel. Skal liggetørre eller tørres ved lav varme i tørretumbler.
 • Komfortabel og elastisk 1x1 rib.
 • Antibakterielle og selvrensende egenskaber.
 • Kan absorbere op til 1/3 af sin egen vægt før du føler dig våd.
 • Længde i str. M ca. 90 cm.

Så uanset om du er til gåture i den kølige natur, hygge i hjemmet eller afslappede dage på kontoret, er 3001 Pants, by basics et fantastisk valg.

Specifikationer
Varenummer3001
ProducentBY BASICS
CertificeringOEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandPolen
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:3001 Pants, by basics
Din bedømmelse

Kropsmål, målt i cm:

  XS S M L XL XXL
Bryst 84 90 96 102 108 114
Talje 70 76 82 88 94 100
Hofte 88 94 100 106 112 118

Uldvask max. 30 grader med uldvaskemiddel. Skal liggetørre eller tørres ved lav varme i tørretumbler. Er forvasket fra systuen, og kræver ikke vask før brug.

Uld har det bedst med at blive vasket mindre, og luftet mere - tænk på planeten - er en vask nødvendig?

Der skal anvendes uldvaskemiddel for at skåne uldens fibre og forlænge levetiden på produktet. Tåler ikke blegning og iblødsætning.

Hos By Basics tror vi på, at ægte luksus ligger i enkelhed, bæredygtighed og ukompromitteret kvalitet. Med vores forpligtelse til at bruge 100% mulesing-fri Merino uld, sætter vi en ny standard for etisk mode, der respekterer både planeten og dens indbyggere.

Uanset omhyggeligt er hver del i vores kollektion omhyggeligt skåret i hånden, hvilket fremhæver unikke, rå kanter, der tilføjer karakter og individualitet til hvert stykke tøj. Denne opmærksomhed på detaljer sikrer, at hvert By Basics produkt ikke kun er tøj, men et kunstværk, der afspejler den håndværksmæssige håndværk, der går ind i dets skabelse.

Men vores engagement i bæredygtighed stopper ikke der. Vi er stolte af at annoncere, at alle vores produkter er certificeret STANDARD 100 af OEKO-TEX®, hvilket garanterer, at de er fri for skadelige stoffer og sikre både for dig og miljøet.

by basics tror på bevidst forbrug, hvilket er grunden til, at by basics tilbyder en made-to-order model. Dette betyder, at hvert element kun produceres, når du bestiller det, hvilket reducerer spild og minimerer CO2-udledning. Design- og strikkeprocesser, finder sted i Danmark, og produktionen på by baics egne faciliteter i Polen, hvilket sikrer gennemsigtighed og ansvarlighed hele vejen.

Med en mangfoldig palet på over 60 farver og mere end 90 modeller at vælge imellem, er der noget for enhver smag hos by basics. Med størrelser fra XS til XXL forpligter by basics sig til inklusivitet og at sikre, at alle kan opleve merino uldens luksus.

For at hjælpe dig med at passe på dine By Basics stykker og sikre deres lang levetid, giver vi en omfattende plejevejledning, der er specielt designet til merino uld. For når du investerer i by basics, investerer du ikke kun i tøj - du investerer i en bæredygtig fremtid, et smukt håndværket stykke ad gangen.