BAMBOO BY BASICS

3601 Leggings - Chestnut, bamboo by basics

De lækreste bløde leggings i bambus, der er perfekte under en kjole, tunica eller lang strik.

På lager
Kun %1 tilbage
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

3601 Leggings - Chestnut

Introducerer dig til vores 3601 Leggings i den elegante farve Chestnut – et kvalitetsprodukt lavet af Bamboo by Basics. Disse lækre leggings er udfærdiget i bambus med en smule elastan, hvilket sikrer dig den absolut bedste komfort.

Disse harmoniske leggings i Chestnut er i høj grad kendt for deres bløde og komfortable følelse på huden. Takket være bambusfibrenes runde og glatte struktur, er disse leggings smigrende komfortable at iføre sig. Bambus har desuden den fordel, at det har en svedabsorberende og -transporterende effekt, så leggingsene lader din hud ånde og klæber ikke til huden, når det bliver varmt.

Hvert par af vores bambus leggings er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret. Dette forpligter os til at sikre, at der ikke er nogen skadelige stoffer i vores produkter, der kan forårsage irritation eller allergiske reaktioner. Du kan derfor være sikker på, at vi har taget hensyn til både din sundhed og miljøet under fremstillingen af leggingsene.

Leggingsene er produceret i Polen under ordnede forhold og har en længde på ca. 95 cm i str. M. Leggingsene er perfekte under en kjole, tunica eller lang strik – så du kan style dem lige som du ønsker.

Husk, at det er meget vigtigt at vaske disse leggings korrekt for at bevare deres gode kvaliteter. Vaskeanvisningen anbefaler at vaske på 30 grader med vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel. Tørretumbling er ikke anbefalet, og hvis du har behov for at stryge dem, skal det gøres på lav varme og med vrangen ud. På denne måde kan du sikrer, at din leggings holder længere med minimale farveforandringer.

Vigtigste egenskaber:

 • Fremstillet af bambus og elastan for maksimal komfort
 • Sved absorberende og sved transporterende
 • OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret for din tryghed
 • Produceret i Polen
 • Farve: Chestnut
 • Anbefalet vaskeanvisning: 30 grader, uden enzym vaskemiddel og optisk blegemiddel, ikke tørretumble, stryg med vrangen ud.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at konsultere vores FAQ med titlen "Kan jeg bytte en vare?". Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med vores produkter.

Tag del i vores vision med Bamboo by Basics – mode behøver ikke at kompromittere komfort og miljøbevidsthed.

Specifikationer
Varenummer3601 chestnut
ProducentBAMBOO BY BASICS
CertificeringOEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
MaterialeBambus, Elastan
ProduktionslandPolen
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:3601 Leggings - Chestnut, bamboo by basics
Din bedømmelse

Størrelsesanvisning

By basics bambus skal vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel.

Et materiale som bambus kan ikke indfarves på samme måde som kunstige materialer, hvorfor der med tiden vil fremkomme en afmatning af farverne, hvis vaskemiddel med enzymer og optisk blegemiddel anvendes.

By basics bambus kan ikke tørretumbles og skal stryges på lav varme.
Vi anbefaler, at tøjet er vendt med vrangen ud, ved vask og strygning.

bamboo er det bæredygtige søsterbrand under paraplyen by basics, hvor miljøvenlighed møder komfort og stil. Med en nøje opmærksomhed på detaljer og en forpligtelse til miljøansvarlighed tilbyder bamboo et udvalg af tøj, der omdefinerer standarderne for både mode og bæredygtighed.

by basics er stolte af deres dedikation til bæredygtighed ved hvert trin i produktionsprocessen. bamboo bambusstof fremstilles ved hjælp af lyocell-metoden, en proces der er kendt for sin miljøvenlighed. Denne metode sikrer, at 99% af materialet genanvendes i et lukket kredsløbssystem, hvilket minimerer affald og miljøpåvirkning.

Hvert stykke tøj fra bamboo er skåret i hånden og fremstillet uden brug af skadelige kemikalier eller allergifremkaldende farvestoffer, hvilket sikrer ikke kun kunders komfort, men også deres velbefindende. bamboo er designet og strikket i Danmark. Systuen ligger i Polen. Beklædningsgenstande produceres ansvarligt på by basics egen systue i Polen, hvor der opretholdes strenge kvalitetskontroller og etisk fremstillingspraksis.

En af bamboo's kendetegn er en forpligtelse til kun at producere efter bestilling og pr antal, hvilket skaber en on-demand produktion. I stedet for at masseproduktion af tøj og bidrage til overskud af affald, skræddersyr by basics hver ordre til den enkelte, hvilket reducerer det miljømæssige fodaftryk og fremmer bæredygtighed inden for mode.

Fordelene ved bambusstof er lige så imponerende som dens øko-referencer. Med en sammensætning på 94% bambus og 6% elastan er bamboo tøj luksuriøst blødt og behageligt, med naturlige temperaturregulerende egenskaber. Derudover har bambusstof indbyggede antibakterielle virkninger og er meget åndbart, hvilket gør det til det ideelle valg for bevidste forbrugere, der søger både komfort og funktionalitet.

Ud over dens luksuriøse følelse og praktiske fordele, passer bambusstof til vores planets behov. Bambus er den hurtigst voksende plante på Jorden, der når modenhed på kun 3-4 år, og kræver ingen pesticider eller skadedyrsbekæmpelse under dyrkning. Desuden absorberer bambus betydelige mængder CO2, hvilket spiller en vital rolle i at mindske drivhuseffekten. Og når dens livscyklus er fuldført, er bambusstof 100% biologisk nedbrydeligt og efterlader ingen varige miljømæssige fodaftryk.

For at sikre holdbarheden af dine Bamboo-stykker, skal du følge vores plejeguide omhyggeligt:

 • Maskinvask på skånsom cyklus med lignende farver.
 • Undgå brug af blegemiddel eller skrappe rengøringsmidler.
 • Tørretumble ved lav varme eller lufttør for at bevare stofets integritet.
 • Strygning på lav temperatur om nødvendigt, undgå direkte kontakt med elastiske komponenter.

Omfavn komforten, stilen og bæredygtigheden af bamboo – tøj der ser godt ud, føles godt og gør godt for planeten. Slut dig til os i vores mission om at omdefinere mode med samvittighed, en bambusfiber ad gangen.