BAMBOO BY BASICS

3601 Leggings - Navy, bamboo by basics

De lækreste bløde leggings i bambus fra by basics.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 445,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

3601 Leggings - Navy

Tag komforten op på næste niveau med de super bløde 3601 Leggings - Navy, fra mærket Bamboo by basics. Legging'erne er omhyggeligt lavet med den højeste kvalitet af bambus og elastan i en flatterende navy blå. Dette simpelthen fantastiske par leggings er ideel til enhver lejlighed, hvad end det er til en afslappende aften derhjemme, træning eller som en essentiel stilfuld basisvar for din garderobe.

Materialet giver disse leggings unikke og fordelagtige egenskaber. Bambusfibre er runde og glatte, som gør tøjet utroligt blødt og behageligt at have på. De har en svedabsorberende og -transporterende effekt, hvilket lader huden ånde og undgår klæben, selv når du sveder. Bambus er, ligesom uld, temperaturegulerende og har en evne til at absorbere 3-4 gange mere end bomuld, hvilket gør dem ideelle til alle årstider. De har også en naturligt anti-bakteriel effekt, hvilket betyder, at de holder sig friske længere.

Bamboo by basics har gjort det til en prioritet at producere med omtanke, og derfor er bambus et naturligt valg. Bambus er den hurtigst voksende plante på jorden, og både vokser naturligt uden pesticider eller skadedyrsbekæmpelse og sætter nye skud, når den bliver fældet. Dette betyder, at dine leggings ikke blot er skånsomme mod huden, men også mod miljøet.

Care: For at bevare kvaliteten og farven på dine 3601 Leggings, anbefaler vi, at de vaskes ved 30 grader med vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel. Disse leggings må ikke tørretumbles og skal stryges på lav varme.

Her er en kort opsummering af, hvad du har i vente, ved at købe disse leggings:

 • Model: 3601
 • Kutypetr: Leggings
 • Farve: Navy
 • Materiale: Bambus, Elastan
 • Utrolig blød & behagelig
 • Svedabsorberende
 • Temperaturregulerende
 • Antibakteriel
 • Bæredygtig
 • Vaskeanvisninger: Vaskes ved 30 grader, ingen tørretumbling, stryges på lav varme

Køb disse fantastiske 3601 Leggings - Navy, bamboo by basics i dag, og oplev den ultimative komfort!

Specifikationer
Varenummer3601 navy
ProducentBAMBOO BY BASICS
MaterialeBambus, Elastan
ProduktionslandPolen

Størrelsesanvisning

By basics bambus skal vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel.

Et materiale som bambus kan ikke indfarves på samme måde som kunstige materialer, hvorfor der med tiden vil fremkomme en afmatning af farverne, hvis vaskemiddel med enzymer og optisk blegemiddel anvendes.

By basics bambus kan ikke tørretumbles og skal stryges på lav varme.
Vi anbefaler, at tøjet er vendt med vrangen ud, ved vask og strygning.

bamboo er det bæredygtige søsterbrand under paraplyen by basics, hvor miljøvenlighed møder komfort og stil. Med en nøje opmærksomhed på detaljer og en forpligtelse til miljøansvarlighed tilbyder bamboo et udvalg af tøj, der omdefinerer standarderne for både mode og bæredygtighed.

by basics er stolte af deres dedikation til bæredygtighed ved hvert trin i produktionsprocessen. bamboo bambusstof fremstilles ved hjælp af lyocell-metoden, en proces der er kendt for sin miljøvenlighed. Denne metode sikrer, at 99% af materialet genanvendes i et lukket kredsløbssystem, hvilket minimerer affald og miljøpåvirkning.

Hvert stykke tøj fra bamboo er skåret i hånden og fremstillet uden brug af skadelige kemikalier eller allergifremkaldende farvestoffer, hvilket sikrer ikke kun kunders komfort, men også deres velbefindende. bamboo er designet og strikket i Danmark. Systuen ligger i Polen. Beklædningsgenstande produceres ansvarligt på by basics egen systue i Polen, hvor der opretholdes strenge kvalitetskontroller og etisk fremstillingspraksis.

En af bamboo's kendetegn er en forpligtelse til kun at producere efter bestilling og pr antal, hvilket skaber en on-demand produktion. I stedet for at masseproduktion af tøj og bidrage til overskud af affald, skræddersyr by basics hver ordre til den enkelte, hvilket reducerer det miljømæssige fodaftryk og fremmer bæredygtighed inden for mode.

Fordelene ved bambusstof er lige så imponerende som dens øko-referencer. Med en sammensætning på 94% bambus og 6% elastan er bamboo tøj luksuriøst blødt og behageligt, med naturlige temperaturregulerende egenskaber. Derudover har bambusstof indbyggede antibakterielle virkninger og er meget åndbart, hvilket gør det til det ideelle valg for bevidste forbrugere, der søger både komfort og funktionalitet.

Ud over dens luksuriøse følelse og praktiske fordele, passer bambusstof til vores planets behov. Bambus er den hurtigst voksende plante på Jorden, der når modenhed på kun 3-4 år, og kræver ingen pesticider eller skadedyrsbekæmpelse under dyrkning. Desuden absorberer bambus betydelige mængder CO2, hvilket spiller en vital rolle i at mindske drivhuseffekten. Og når dens livscyklus er fuldført, er bambusstof 100% biologisk nedbrydeligt og efterlader ingen varige miljømæssige fodaftryk.

For at sikre holdbarheden af dine Bamboo-stykker, skal du følge vores plejeguide omhyggeligt:

 • Maskinvask på skånsom cyklus med lignende farver.
 • Undgå brug af blegemiddel eller skrappe rengøringsmidler.
 • Tørretumble ved lav varme eller lufttør for at bevare stofets integritet.
 • Strygning på lav temperatur om nødvendigt, undgå direkte kontakt med elastiske komponenter.

Omfavn komforten, stilen og bæredygtigheden af bamboo – tøj der ser godt ud, føles godt og gør godt for planeten. Slut dig til os i vores mission om at omdefinere mode med samvittighed, en bambusfiber ad gangen.