APERITIF SJALER

44065 Skovbund uld tørklæde, Aperitif Sjaler

På lager
695,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

44065 Skovbund uldtørklæde

Det berømte 44065 Skovbund uld tørklæde fra Aperitif Sjaler, er det perfekte tilbehør til den modebevidste forbruger, som værdsætter kvalitet, design og bæredygtig produktion.

Dette skønne tørklæde er introduceret den 5. oktober 2022, og det er i særklasse det mest populære blandt alle de varer, vi sælger i kategorien tørklæder. Hver en detalje er omhyggeligt tænkt igennem - lige fra det unikke farvevalg, de diskrete prikker, til det sofistikerede mønster, der alle sammen er inspireret af den smukke danske skovbund i efteråret. Farverne er brændte og varme og passer perfekt til den kølige årstid.

Tørklædet er fremstillet i Indien og er en blanding af 92% blød uld og 8% elegant silke, hvilket giver det en behagelig og luksuriøs fornemmelse ved berøring. Det måler 70 x 180 cm og vejer kun 0,1 kg, hvilket gør det let at bære og arbejde med.

Det er produceret af det familiedrevne Aperitif Sjaler, som siden 1972 har specialiseret sig i at fremstille tørklæder og sjaler af højeste kvalitet. Virksomheden blev i 2022 Fair Trade-certificeret, hvilket er din garanti for, at produktet er produceret under ordentlige forhold.

Aperitif Sjaler er kendt for deres unikke design, der kombinerer det bedste fra forskellige kulturer. Designet er præget af indisk håndværk og fransk elegance med et strejf af skandinaviske farver, og skaber en helt unik stil, der passer perfekt til enhver garderobe.

Vaskeanvisningen lyder på rens, hvilket vil sikrer en lang levetid på produktet, og bevare det i den bedste stand igennem mange år. Husk, at hvis du har nogen form for spørgsmål, kan du altid henvise til vores FAQ side, hvor vi bl.a. besvarer spørgsmål omkring, hvorvidt det er muligt at bytte en vare.

Vigtigste egenskaber:

 • Produceret af verdenskendte Aperitif Sjaler
 • Materiale: 92% uld og 8% silke
 • Måler 70 x 180 cm
 • Farve: Skovbund
 • Produktionsland: Indien
 • FairTrade-certificeret
 • Vaskeanvisning: Renses
 • Vægt: 0,1 kg
 • Unikt design inspireret af den danske skovbund i efteråret.
Specifikationer
Varenummer44065
ProducentAPERITIF SJALER
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeSilke, Uld
ProduktionslandIndien

Tørklædet måler 70 x 180 cm

Renses

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. Virksomheden er FairTrade certificeret, hvilket er din garanti for ordenlige produktionsforhold, uddannelse af medarbejdere og fair priser.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Anden generation

Aperitif Sjaler er nu i 2. generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske udtryk, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under varme somre & dyb røde nuancer gennem de kolde årstider.

Aperitif Sjaler har i årevis leveret unikke designs til museumsbutikker, designbutikker & FairTrade-forretninger, og vi har i Det Halve Kongerige haft den udsøgte fornøjelse at samarbejde med Aperitif Sjaler om produktion af et helt unikt tørklæde til et projekt under Soroptimist Danmark, der støtter op om at stoppe omskæring af kvinder i afrikanske lande.

Indisk håndværk på det nordiske marked

Aperitif Sjaler har stærke brandrelationer og en bæredygtig forretningsfilosofi, der bygger på FairTrade-certificering, og garanteret mulesing fri uld i deres produkter.

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, der bringer en lille luxsus ind i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil i de smukke kreationer.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur, enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler, og blomster går igen som bund på mange af Aperitif Sjalers tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi 'Changra', truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og forbudt at anvende, hvorfor de oprindelige pashmina tørklæder ikke længere kan skaffes.