APERITIF SJALER

22106A Field of Flower silketørklæde - blue, Aperitif Sjaler

Aflangt, let anvendeligt silketørklæde med smukt mønster.
På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

22106A Field of Flower silkertørklæde, blå

22106A Field of Flower silketørklæde i blå fra Aperitif Sjaler er et lille og let anvendeligt silketørklæde i 100% silke. Med et delikat blomstermotiv i nuancer af blå, grønt og gult på en blå baggrund fanger dette tørklæde øjet og kan let kombineres med mange forskellige outfits.

Det aflange design af tørklædet gør det ekstra anvendeligt og let at style. Du kan svøbe det om halsen, hovedet eller knytte det på din taske som et farverigt accent. Dette silketørklæde er ikke kun smukt, men også produceret med stor omhu – det er skabt af Aperitif Sjaler, en producent kendt for deres forpligtelse til kvalitet og lækker design.

Dette tørklæde er fremstillet i Indien, som er kendt for sin høje silkekvalitet. Stoffets bløde, lette struktur føles luksuriøst mod huden, og det vejer kun 0,1 kilo, så det er et let tilbehør at have med sig, hvor end du går.

Som med alle silkeprodukter, kræver dette tørklæde særlig pleje. Det anbefales at rense det for at bevare stoffets skønhed og holdbarhed.

Med sine smukke farver og høje kvalitet er dette silketørklæde fra Aperitif Sjaler en must-have accessory i enhver garderobe.

Vigtige egenskaber:

  • Mål : 50 x 170 cm
  • Materiale: 100% silke
  • Farve: Blå, grøn, gul
  • Stil: Aflangt design, let anvendelig
  • Pleje: Anbefales at rense
  • Producent: Aperitif Sjaler
  • Produceret i Indien
Specifikationer
Varenummer22106 A
ProducentAPERITIF SJALER
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeSilke
ProduktionslandIndien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:22106A Field of Flower silketørklæde - blue, Aperitif Sjaler
Din bedømmelse
Mål: 50x170 cm
Renses

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. Virksomheden er FairTrade certificeret, hvilket er din garanti for ordenlige produktionsforhold, uddannelse af medarbejdere og fair priser.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Anden generation

Aperitif Sjaler er nu i 2. generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske udtryk, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under varme somre & dyb røde nuancer gennem de kolde årstider.

Aperitif Sjaler har i årevis leveret unikke designs til museumsbutikker, designbutikker & FairTrade-forretninger, og vi har i Det Halve Kongerige haft den udsøgte fornøjelse at samarbejde med Aperitif Sjaler om produktion af et helt unikt tørklæde til et projekt under Soroptimist Danmark, der støtter op om at stoppe omskæring af kvinder i afrikanske lande.

Indisk håndværk på det nordiske marked

Aperitif Sjaler har stærke brandrelationer og en bæredygtig forretningsfilosofi, der bygger på FairTrade-certificering, og garanteret mulesing fri uld i deres produkter.

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, der bringer en lille luxsus ind i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil i de smukke kreationer.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur, enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler, og blomster går igen som bund på mange af Aperitif Sjalers tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi 'Changra', truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og forbudt at anvende, hvorfor de oprindelige pashmina tørklæder ikke længere kan skaffes.