APERITIF SJALER

22106D Field of flower silketørklæde - yellow, Aperitif Sjaler

Aflangt, let anvendeligt silketørklæde med smukt mønster.
På lager
389,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

22106D Field of Flower silketørklæde, yellow

Gør et stilfuldt statement med 22106D Field of Flower silketørklædet i flot gul farve fra det anerkendte mærke APERITIF SJALER. Mærket er kendt for deres høj kvalitet og et moderne udtryk, og dette tørklæde er ingen undtagelse.

Tørklædet er fremstillet af 100% silke, hvilket sikrer en lethed og en blødhed, der kærtegner huden. Den aflange form gør tørklædet meget alsidigt og let anvendeligt. Dets størrelse på 50x170 cm giver dig mulighed for at variere de mange måder, det kan bæres på. En skulderdrapering, en knude om halsen eller et elegant bindebånd om en taskehank - valget er dit.

Designet på tørklædet er inspireret af skønheden i naturen. Med bund i off white prydes tørklædet af fine blomster, der er smukt tonet i gule, pink og beige nuancer. Grønne blade tilføjer ekstra liv til designet, og vi er sikre på, at dette tørklæde vil tilføre dine outfits et pust af forår og sommer.

Dette tørklæde er fremstillet i Indien og det er med stolthed, vi kan fortælle, at det er Fairtrade® certificeret. Det betyder, at du med købet af dette produkt bidrager til social retfærdighed og bæredygtighed i produktionslandene.

Vi anbefaler at rense tørklædet for at bevare det smukke print og den fine silkekvalitet i længere tid.

Helt enkelt, 22106D Field of Flower silketørklædet fra APERITIF SJALER kombinerer stilfuld design og høj kvalitet for det modebevidste og etiske forbruger. Det er et slående, men tidløst tilbehør, der vil komplimentere ethvert outfit i mange år fremover.

Vigtigste egenskaber:

  • Mål: 50x170cm
  • Fremstillet i 100% silke
  • Smukt blomsterdesign i forårs- og sommernuancer
  • Fairtrade® certificeret
  • Fremstillet i Indien
  • Vaskeanvisning: Renses.
Specifikationer
Varenummer22106 D
ProducentAPERITIF SJALER
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeSilke
ProduktionslandIndien
Mål: 50x170 cm
Renses

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. Virksomheden er FairTrade certificeret, hvilket er din garanti for ordenlige produktionsforhold, uddannelse af medarbejdere og fair priser.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Anden generation

Aperitif Sjaler er nu i 2. generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske udtryk, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under varme somre & dyb røde nuancer gennem de kolde årstider.

Aperitif Sjaler har i årevis leveret unikke designs til museumsbutikker, designbutikker & FairTrade-forretninger, og vi har i Det Halve Kongerige haft den udsøgte fornøjelse at samarbejde med Aperitif Sjaler om produktion af et helt unikt tørklæde til et projekt under Soroptimist Danmark, der støtter op om at stoppe omskæring af kvinder i afrikanske lande.

Indisk håndværk på det nordiske marked

Aperitif Sjaler har stærke brandrelationer og en bæredygtig forretningsfilosofi, der bygger på FairTrade-certificering, og garanteret mulesing fri uld i deres produkter.

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, der bringer en lille luxsus ind i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil i de smukke kreationer.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur, enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler, og blomster går igen som bund på mange af Aperitif Sjalers tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi 'Changra', truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og forbudt at anvende, hvorfor de oprindelige pashmina tørklæder ikke længere kan skaffes.