APERITIF SJALER

22106G Field of Flower silketørklæde - violet, Aperitif Sjaler

Aflangt, let anvendeligt silketørklæde med smukt mønster.
På lager
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

22106G Field of Flower - violet

Oplev den luksuriøse fornemmelse af 100% silke omkring din hals med det aflange 22106G Field of Flower silketørklæde fra Aperitif Sjaler. Dette fantastiske accessoire er skabt til den modebevidste kvinde, der søger et tidløst og alsidigt tørklæde, der både er praktisk og yderst elegant.

Aperitif Sjaler er kendt for sin unikke forståelse og fortolkning af moderne trend, blandet med klassisk elegance, hvilket tydeligt ses i dette silketørklæde. Tørklædet er i en lækker lilla nuance, der let kan kombineres med et væld af forskellige farver. Det smukke blomstermønster i vinrød, rosa, gul og grønne farver giver tørklædet liv og dybde, hvilket gør det til en særdeles attraktiv genstand i enhver garderobe.

Field of Flower silketørklædet er udført i 100% silke, hvilket sikrer en stærk og holdbar kvalitet, samtidig med at det bløde og draperbare materiale føles behageligt mod huden. Med målene 50x170 cm kan tørklædet styles på et utal af forskellige måder, hvilket gør det til et alsidigt stykke tilbehør til ethvert outfit.

Silketørklædet er produceret i Indien, et land kendt for sin rige tekstilhistorie og ekspertise indenfor silkeproduktion. Dermed er du sikker på et produkt af høj kvalitet, fra en producent der har en dybdeegående forståelse af materialets unikke egenskaber.

Silketørklædet skal renses for at bevare stoffets blødhed og farveintensitet.

Vigtige egenskaber ved 22106G Field of Flower silketørklæde - violet, Aperitif Sjaler:

 • Mål: 50x170 cm
 • Fremstillet i 100% silke
 • Violet bund med blomster i vinrød, gl. rosa, gul og grønne farver
 • Renses
 • Produceret i Indien
 • Let anvendeligt med et smukt mønster
 • Perfekt tilbehør til ethvert outfit
 • Vejer kun 0.100 kg, hvilket gør det behageligt at have på hele dagen

Få fat i dit Field of Flower silketørklæde fra Aperitif Sjaler i dag, og tilføj et pust af luksus og elegance til din hverdag.

Specifikationer
Varenummer22106G
ProducentAPERITIF SJALER
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeSilke
ProduktionslandIndien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:22106G Field of Flower silketørklæde - violet, Aperitif Sjaler
Din bedømmelse
Mål: 50x170 cm
Renses

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. Virksomheden er FairTrade certificeret, hvilket er din garanti for ordenlige produktionsforhold, uddannelse af medarbejdere og fair priser.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Anden generation

Aperitif Sjaler er nu i 2. generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske udtryk, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under varme somre & dyb røde nuancer gennem de kolde årstider.

Aperitif Sjaler har i årevis leveret unikke designs til museumsbutikker, designbutikker & FairTrade-forretninger, og vi har i Det Halve Kongerige haft den udsøgte fornøjelse at samarbejde med Aperitif Sjaler om produktion af et helt unikt tørklæde til et projekt under Soroptimist Danmark, der støtter op om at stoppe omskæring af kvinder i afrikanske lande.

Indisk håndværk på det nordiske marked

Aperitif Sjaler har stærke brandrelationer og en bæredygtig forretningsfilosofi, der bygger på FairTrade-certificering, og garanteret mulesing fri uld i deres produkter.

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, der bringer en lille luxsus ind i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil i de smukke kreationer.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur, enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler, og blomster går igen som bund på mange af Aperitif Sjalers tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi 'Changra', truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og forbudt at anvende, hvorfor de oprindelige pashmina tørklæder ikke længere kan skaffes.