MAISON MATINE

Bain de Midi, Maison Matine

Tag med en tur på stranden med denne skønne sommerduft fra Maison Matine. Vælg størrelse herunder.

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Bain de Midi EdP

Bain de Midi fra Maison Matine er en elegant unisex eau de parfum, der inviterer dig med på en sensorisk rejse til en uendelig sommer. Dette flagskibsprodukt er skabt af det kendte mærke Maison Matine, lokaliseret i hjertet af Frankrig, og sender en stærk hyldest til luksus og kunsten at leve.

Indbegrebet af sommerduft, Bain de Midi, spreder en solenergi, der varer hele året rundt. Topnoterne består af en opløftende blanding af bergamot og kokos, der introducerer en eksplosion af friskhed ved første sniff. Mellemnoterne prydes af den eksotiske tiare-blomst, ylang ylang og gardenia, der sammenføjer en sødt blomstret mellemleg. Basen afslører en blød og varm blanding af vanilje og moskus, der skaber en langvarig, rolig og afslappende duft.

Maison Matine er kendt for sin kunstneriske tilgang til parfumeudvikling og har skabt Bain de Midi til både kvinder og mænd, der sætter pris på at nyde hvert eneste øjeblik af deres liv. Emballagen har et kreativt design, der matcher det unikke i dets indhold.

Fås i to ideelle størrelser, så du har mulighed for at friske op med denne betagende duft, når du har ønske om det. Med blot et par spray på pulspunkterne er du klar til enhver begivenhed. Hvad end du vil tage en lang gåtur på stranden, en aften i byen eller bare nyde en rolig eftermiddag derhjemme, passer Bain de Midi perfekt til enhver lejlighed.

Alt i alt, Bain de Midi fra Maison Matine er et fantastisk duftvalg for enhver, der værdsætter en duft, derfremmaner stemningen af en afslappet sommerdag.

Vigtige Egenskaber:

  • Producent: Maison Matine
  • Unisex parfume
  • Fransk produceret
  • Topnoter: Bergamot, kokos
  • Mellemnoter: Tiare blomst, ylang ylang, gardenia
  • Basenoter: Vanilje, moskus
Specifikationer
Varenummerbain de midi EdP
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bain de Midi, Maison Matine
Din bedømmelse

15 ml - 0.5 Fl.Oz

50 ml - 1.69 Fl.Oz

Bain de Midi:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, GERANIOL, EUGENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, PHENOXYETHANOL, HEXYL CINNAMAL, TOCOPHEROL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, FARNESOL

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!