ESMÉ STUDIOS

Blossom SS O-neck Rib T-shirt - Black stripe, esmé studios

Smart t-shirt i lækker rib med striber i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld fra danske esmé studios.

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Blossom SS O-neck Rib T-shirt - black stripe

Dyk ned i en verden af sofistikeret enkelthed med Blossom SS O-neck Rib T-shirt - Black stripe, fra ESMÉ STUDIOS. Denne t-shirt med det praktiske design og tidløse elegance, er et must i enhver garderobe, som du kan bruge i mange sæsoner fremover.

Denne T-shirt med sorte striber vil opdatere din basis garderobe og give dig et moderne og afslappet look. De diskrete sorte striber giver et visuelt løft til designet og skaber et styliskt udtryk. T-shirten er syet i raglan stil, hvor ærmerne går helt op til kraven, hvilket skaber en flatterende og afslappet pasform. Den fulde længde er på 60 cm i størrelse S, men pas på - modellen er lille i størrelsen, så overvej at gå en størrelse op for en optimale pasform.

Comfort er også et nøgleord for Blossom SS O-neck Rib T-shirt, der er fremstillet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld og tilføjet en smule elastan for øget fleksibilitet. Denne t-shirt kommer fra ESMÉ STUDIOS, en producent, der er kendt for deres bæredygtige tilgang til mode, og produktet er GOTS® certificeret, hvilket sikrer, at bomulden er dyrket uden brug af skadelige kemikalier og under retfærdige forhold. Et andet plus er, at t-shirten er produceret i Indien, hvilket understreger mærkets globale tilgang til produktion.

Vaskeanvisningen for t-shirten er 30° finvask og den tåler ikke tørretumbler. Vi anbefaler, at du vasker den med vrangen ud og altid vasker produktet separat den første gang, da der kan være overskudsfarve i produktet.

Alt i alt er Blossom SS O-neck Rib T-shirt - Black stripe, ESMÉ STUDIOS, en pålidelig grundpille i garderoben, hvor hverdagsluksus møder bæredygtighed.

Vigtigste egenskaber:

  • Fremstillet i 100% GOTS® certificeret økologisk bomuld
  • Komfortabel og afslappet raglan-stil med chic sorte striber.
  • Længde på 60 cm i størrelse S.
  • Produceret i Indien under bæredygtige og retfærdige forhold.
  • Vaskeanvisning: 30° finvask, tåler ikke tørretumbler, vask med vrangen ud.
Specifikationer
VarenummerBlossom SS O-neck Rib T-shirt - Black stripe
ProducentESMÉ STUDIOS
CertificeringGOTS® certificeret
MaterialeElastan, Økologisk bomuld
ProduktionslandIndien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Blossom SS O-neck Rib T-shirt - Black stripe, esmé studios
Din bedømmelse

OBS! Lille i størrelsen, overvej at gå en størrelse op.

30° finvask, tåler ikke tørretumbler.

Vask med vrangen ud. Vask altid produktet separat den første gang, du vasker dit produkt. Vær opmærksom på at der kan være overskudsfarve i produktet.

esmé studios

Vi ved alle at modeindustrien - og især fast fashion med mange kollektioner om året bidrager til forurening og dårlige arbejdsvilkår på systuerne rundt omkring i verden.

Med en vision om at ændre på den konventionelle måde at producere tøj på, til en mere langsom og ansvarlig måde blev esmé studios blev skabt i 2019, da stifteren bag esmé studios blev bekendt med en systue i Indien, hvor der blev arbejdet efter høje krav til arbejdsmiljø og klima. 

esmé studios bygger på "køb mindre og bedre" filosofien, og er designet til at blive brugt til både afslapning og hverdagen på job - og så skal det kunne holde længe.

Navnet esmé kommer fransk og afspejler brandets ønske om at tage ansvar for de mennesker der fremstiller vores tøj og planeten.