ENGEL NATUR

Dame leggings uld/silke, Engel Natur

Dejlige slidstærke og bløde leggings i økoligisk uld/silke blanding fra Engel Natur.

På lager
Kun %1 tilbage
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Dame leggings uld/silke

Dyk ned i den rene luksus med disse Dame Leggings fra Engel Natur. Kombinerende den uberørte blødhed af silke med varmeregulerende evnerne af økologisk uld, skaber disse leggings et ekstra lag af komfort, der vil tilføje en hyggelig fornemmelse til dine hverdagstimer eller afslappede weekender.

Skabt af Engel Natur, et tysk firma kendt for deres commitment til bæredygtighed og høj kvalitet, er disse leggings et vidunderligt eksempel på deres håndværksmæssige ekspertise. De er fremstillet af 70% organisk merino uld og 30% silke, hvilket skaber en økologisk venlig, men samtidig utrolig holdbar og slidstærk blanding.

Farven og kvaliteten af disse leggings er bevaret med kun de mest skånsomme vaskemidler på uldprogram til maksimalt 30 grader. De kan ikke tåle at blive tørretumbles eller bleges, så behandl dem nænsomt, og de vil behandle dig til gengæld med varm og silkeblød komfort.

Som en af Engel Natures GOTS certificerede produkter, kan du være sikker på, at disse leggings er produceret med både din hud og vores planet i tankerne. Produceret i Tyskland, disse leggings repræsenterer et skridt mod en mere miljøbevidst garderobe uden at gå på kompromis med komfort eller stil.

Oplev den luksuriøse blanding af økologisk uld og silke, og forkæl dig selv med Dame Leggings fra Engel Natur – et perfekt eksempel på mode på sit fineste.

Vigtigste egenskaber:

 • Produceret af Engel Natur
 • Fremstillet af 70% organisk merino uld og 30% silke
 • Produceret i Tyskland
 • GOTS-certificeret
 • Vaskeanbefaling: Uldprogram max 30 grader med uldvaskemiddel
 • De kan ikke tørretumbles eller bleges
 • Skapt for holdbarhed og langvarig brug
 • Perfekt til hverdagsbrug eller afslappede weekender
 • Tilbyder en blød og komfortabel pasform.
Specifikationer
Varenummer701500
ProducentENGEL NATUR
CertificeringGOTS® certificeret
MaterialeSilke, Uld
ProduktionslandTyskland
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dame leggings uld/silke, Engel Natur
Din bedømmelse

Uldprogram max 30° med uldvaskemiddel.

Måikke tørretubles eller bleges.

Opdag det bedste fra naturen med Engel Natur

Træd ind i en verden af naturlig velvære med Engel Natur, det fortrukne mærke hos Det Halve Kongerige for beklædning, der både plejer din krop og respekterer vores planet. Engel Natur repræsenterer en ægte forpligtelse til bæredygtighed, ikke blot for miljøets skyld, men også for din egen.

Med fokus på at tilbyde en bred vifte af undertøj og basisbeklædningsgenstande til både kvinder og mænd, hylder Engel Natur en grønnere tilgang til mode. Deres sortiment omfatter alt lige fra bomuldstrusser og undertrøjer til bluser og leggings, alt sammen skabt uden farlige kemikalier og i bæredygtige råmaterialer.

Undertøj er en nærværende del af vores daglige liv og natlige hvile, hvilket gør det afgørende at vælge produkter uden skadelige kemikalier. Med Engel Naturs lækre udvalg kan du forkæle din hud og nærme dig en grønnere hverdag med tillid. Engel Natur har stolt fremmet bæredygtige valg siden deres begyndelse i 1982.

Engel Natur er ikke blot et mærke, men en livsstil, som Det Halve Kongerige er stolte af at præsentere. Det tysk-ejede firma har en historie, der strækker sig over 85 år og har konsekvent leveret undertøj og tøj i naturlige materialer og tekstiler.

Men det stopper ikke der. Engel Naturs værdier og praksis strækker sig ud over deres produkter og ind i deres produktionsmetoder. Ved at vedtage et bæredygtigt produktionskoncept har de formået at generere grøn strøm til deres egen produktion og forpligter sig til en bæredygtig produktion i hele forsyningskæden, herunder retfærdig løn og sikre arbejdsforhold.

Ved at vælge Engel Natur hos Det Halve Kongerige træffer du ikke kun det rigtige valg for dig selv, men også for vores planet. Vi forstår, at det kan være udfordrende at navigere i den bæredygtige jungle af valg, derfor gør vi det enkelt for dig. Udover Engel Natur forhandler vi også andre bæredygtige danske mærker såsom esencia, Marianne Gorridsen og Blusbar by basics. Hos Det Halve Kongerige kan du shoppe med god samvittighed, velvidende at vi kun vælger brands, der har gjort sig klimavenlige overvejelser.

For at undgå overproduktion bestiller vi kun de varer hjem, der er nødvendige.