GAI+LISVA

Celia Cotton T-Shirt - White, Gai+Lisva

Oplev luksus i hverdagsklæder med den klassiske Celia Cotton T-Shirt i hvid fra Gai+Lisva

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Celia Cotton T-shirt - White

Med sine bløde og behagelige materialer er Celia Cotton T-Shirt - White, Gai+Lisva skabt til dig, der sætter komfort og bæredygtighed i højsædet. Denne hvide bomuldsbluse fra Gai+Lisva har givet mange kvinder en ny favorit i garderoben siden da – ikke kun for dens enkle skønhed, men også takket være Gai+Lisva's dedikation til at fremstille tøj med omtanke for miljøet.

Celia er skabt af 100% økologisk bomuld. Det betyder, at du kan føle dig godt tilpas med dit valg af beklædning både i forhold til dit velbefindende og dit fodaftryk på kloden. Økologisk bomuld er dyrket uden brug af giftige kemikalier eller GMO'er (genetisk modificerede organismer). Dette betyder, at produktionsprocessen ikke kun er sundere for jordens jordbund, men også for de mennesker, der arbejder med bomulden.

Vi kan også tale om det smukke mønster og den tætsiddende pasform, der skiller Celia-blusen ud fra en simpel hvid T-shirt. Denne bluse vil uden tvivl blive et af dine foretrukne stykker i din garderobe til daglig brug. Uanset om du bruger den som undertrøje under en tyk vinterstrikketrøje, eller alene som en let sommertop, er Celia-blusen en alsidig beklædningsgenstand, der kan bruges året rundt.

Listen over Celia Cotton T-Shirt - White, Gai+Lisvas vigtigste egenskaber:

  • Fremstillet af 100% økologisk bomuld
  • Blusen har et smukt mønster
  • Blusens stramme pasform er ikke kun flatterende, men sikrer også, at blusen sidder godt og behageligt
  • Produceret med fokus på miljøet
  • Velegnet til brug hele året rundt, uanset om den bruges som undertrøje eller sommertop.
Specifikationer
Varenummercelia hvid
ProducentGAI+LISVA
MaterialeBomuld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Celia Cotton T-Shirt - White, Gai+Lisva
Din bedømmelse

Gai+Lisvas transparente produktion

Gai+Lisva er et dansk brand der stammer fra Aarhus. Søstrene Malene og Bettina Aagaard Jensen står bag mærket, der har sit navn fra familiens to huse.

Gai+Lisva´s værdier hviler på simple nordiske traditioner og produkter indbyder til ro, balance, trivsel og ansvarlighed i livet.

Gai+Lisva står for bevidst tøjproduktion, og skaber tidsløse høj kvalitets produkter, der holder ud over modetrends og kollektioner der skifter. Når du køber et Gai+Lisva produkt får du et produkt, der vil holde i mange år og som vil blive en del af din basis garderobe.

Alle produkter er fremstillet med omtanke for miljø og kvalitet og mange Gai+Lisva produkter er en del af basis kollektionen, som kan bestilles år efter år. To gange om året udkommer en kollektion med de samme basis styles og nye produkter i sæsonfarver, som kun fremstilles i et begrænset antal.

Gai+Lisva har produceret den tynde uld og viskose blanding i Prato i Italien siden 2013, og kender derfor i dag ejerne så godt, at de ikke kun betragter dem som meget tætte samarbejdspartnere men nærmest som familie. 
Fabrikken er familieejet og har mere end 18 års erfaring.


Gai+Lisva besøger fabrikken to gange årligt, og hver gang ser de frem til besøg med stor glæde.

Fabrikken producerer omkring 30.000 enheder om måneden og har inhouse design, syning og pakning.
De ansatte har 8 timers arbejdsdage og arbejder 40 timer om ugen. 
De har 20 feriedage om året efter Italiensk lovgivning og får betalt forsikring som en del af lønnen.