Libling Denmark

Hårelastik, Libling

Libling Original Hårelastik med Scrunchie-effekt. Oplev en helt ny måde at style dit hår på. Den er også altid smuk om håndleddet. 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 39,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Hårelastik

Med Libling Original Hårelastik som har Scrunchie-effekt, vil du opleve en helt ny måde at style dit hår på. Den er også altid smuk om håndleddet. 

Libling Original Hårelastikker fås i et væld af farver med GULD smykke i midten.
Bling skal der til - Liblings accessories vil forkæle dig mest muligt. 

Libling Original Hårelastik er designet til at kunne klare det meste, den er utrolig holdbar, selv en sommerdag ved stranden eller i poolen. 

Materialet er 100% polyester. 
Metallet er en metalblanding, naturligvis uden nikkel og andre skadelige stoffer. 

Skal denne fantastiske elastik gøre din hårdag mere elegant, så vælg den i dine yndlingsfarver. 

Libling Denmark

At rejse verden rundt og samle inspiration til nye og spændende produkter er Eva fra Liblings ultimative drøm. Hendes stil er sikker og alsidig – den er klassisk og sjov på samme tid.

Når hun skaber sine varer, går hun aldrig på kompromis med kvaliteten. Hun tror på at skabe produkter, der er af den bedste kvalitet, fordi hun ved, at det er vigtigt for hendes kunder. Alt hvad hun skaber er udviklet med en tanke om, at det skal være meget brugbart.

Eva mener, at det tøj og de accessories, vi omgiver os med, har magten til at udtrykke vores individualitet. Det er som om, de taler på vores vegne, selv før vi åbner munden. Derfor er det afgørende for hende, at hendes kreationer giver dig mulighed for at udtrykke dig fuldt ud.

Specifikationer
VarenummerHårelastik
ProducentLibling Denmark
MaterialePolyester
ProduktionslandKina