Panier des Sens

Økologisk Marseille sæbe Jasmin refill, Panier des Sens

På lager
100,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Flydende økologisk Marseille sæbe refill, Jasmin

500 ml

Fremstillet af vegetabilske olier. Denne flydende sæbe er lavet i kedler efter den fineste Marseille-tradition.

Økologisk og økonomisk, denne refill giver et nyt liv til dine flasker og reducerer husholdningsaffald.

97% af de samlede ingredienser er af naturlig oprindelse.

JASMIN
En blomsterduft med Jasmin Grandiflorum er ​​frugtagtig med lette honningagtige noter.
Jasmine Grandiflorum afslører et udkast af hvide blomster med vellystige og generøse noter.
Jasmins hjerte, både poetisk og sensuelt, bæres af en baggrund af delikat moskus.

Denne dermatologisk testede flydende sæbe renser blidt huden og hjælper med at bevare dens naturlige balance. Huden er ren og delikat parfumeret.

Arbejd til et skum på våd hud, og skyl derefter af med rent vand. Kan bruges til at vaske hænder og krop på daglig basis.
Undgå kontakt med øjnene. I tilfælde af kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter.

JASMIN: I hjertet af blomsterlandet, med udsigt over den franske riviera, er Grasse anerkendt som verdens hovedstad for parfumeri. Den er kendt for kvaliteten af ​​dens essenser og kreationer. Panier des Sens hylder Grasse-parfumeriet og dets traditionelle færdigheder med sin kollektion baseret på Absolute-parfumer. Ægte high-end parfumeri perle, en Absolute er den mest værdifulde olie af det vegetabilske råmateriale. Den ekstremt høje koncentration af planteekstrakt i Absolutes gør dem til en ægte aromatisk skat.

OLIVENOLIE: Olivenolie fra Provence, som er denne regions stolthed og glæde, er en forfædres skønhedshemmelighed, der har været brugt siden oldtiden for dens unikke nærende, portektive og hudblødgørende egenskaber. Rig på essentielle fedtsyrer og vitamin E, den har en stærk antioxidantkraft, forbedrer hudkvaliteten og hjælper med at tackle hudens aldring.

ØKØLOGISK OG ØKONOMISK

Denne refill giver et nyt liv til dine flasker og begrænser husholdningsaffald med 65 % mindre plastmateriale sammenlignet med den oprindelige flaske.

Panier des Sens er medlemmer af 1% for Planet, en international bevægelse af iværksættere, der er forpligtet til en ny økonomi, med mere respekt for mennesker og planeten.

Firmaet donerer 1% af omsætningen af ​​vores grønne samling til miljøbeskyttelsesorganisationer.

DUFT FRA GRASSE - Alle dufte er skabt af mesterparfumører i Grasse, hjertet af det globale High Perfumery og opført på UNESCOs verdensarvsliste. Med exceptionelle naturlige råvarer er de eksklusive for mærket.

Ingredienser:

AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, JASMIN GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, POTASSIUM OLIVATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, TETRASODIUM EDTA, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, POLYSORBATE 60, SODIUM PHOSPHATE, DISODIUM PHOSPHATE

 

 

Specifikationer
Varenummerjasmin refill
ProducentPanier des Sens