MAISON MATINE

Lost in Translation EdP, Maison Matine

" Alle vores vartegn forsvinder, det er den første dag i resten af ​​dit liv! "

Vælg størrelse herunder.

På lager
Kun %1 tilbage
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Lost in Translation EdP

Velkommen til duften af et ukendt landskab med vores "Lost in Translation EdP, Maison Matine". Dette er en unik og fascinerende Eau de Parfum fra det velansete parfumehus, Maison Matine, direkte fra produktionen i Frankrig.

"Alle vores vartegn forsvinder, det er den første dag i resten af dit liv!" - dette inspirerende citat er udgangspunktet for denne skønne duft, der begynder som en åbenbaring og udvikler sig med røgfyldte, akvatiske og metalliske noter. Den inviterer sine bærere til en olfaktorisk rejse i det ukendte, og lover at gøre hver dag til noget helt særligt.

Duften åbner med topnoter af gennemsigtige noter, violette blade og enebær, der skaber en forfriskende og klart defineret opstart. Hjertenoterne består af en blandning af pallisander, sort peber og hvid the, der tilføjer en rolig og behagelig dybde til duften. Afslutningsvis har vi de skønne bundnoter - pathouli, tørt træ, tobak, læder og bomuldsmoskus - der skaber en langvarig og mindeværdig duft.

"Lost in Translation" er en unisex duft, der passer perfekt til både mænd og kvinder, og er tilgængelig i en 15 ml og 50 ml flaske.

Her er de vigtigste egenskaber ved "Lost in Translation EdP, Maison Matine":

 • Skabt af producenten Maison Matine.
 • Unisex, passende til både mænd og kvinder.
 • Topnoter: gennemsigtige noter, violette blade, enebær.
 • Hjertenoter: pallisander, sort peber, hvid the.
 • Bundnoter: pathouli, tørt træ, tobak, læder, bomuldsmoskus.
 • Vedrører olfaktoriske familier: Træagtig, krydret, akvatisk.
 • Produceret i Frankrig.
 • Tilgængelig i størrelser: 15 ml og 50 ml.

Gå ikke glip af chancen for at opleve denne fantastiske duft - bestil din "Lost in Translation EdP, Maison Matine" allerede i dag.

Specifikationer
Varenummerlost in translation
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Lost in Translation EdP, Maison Matine
Din bedømmelse

15 ml - 0.5 Fl.Oz

50 ml - 1.69 Fl.Oz

Lost in Translation:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, COUMARIN, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONENE, ISOEUGENOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!