PANIER DES SENS

Marseille sæbe Lavendel, Panier des Sens

Oplev luksus og velvære i hverdagen med Marseille sæbe Lavendel fra Panier des Sens

På lager
130,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Marseille sæbe Lavendel

Nyd den udsøgte duft af Provence med Marseille sæbe Lavendel fra Panier des Sens. Denne flydende sæbe er skabt efter den fineste Marseille-tradition, håndlavet i kedler for at bevare kvaliteten og renheden af dens ingredienser. En autentisk og luksuriøs hyldest til det sydfranske landskab, som vil transformere dit baderitual til en sanseoplevelse.

Sæben er fremstillet af vegetabilske olier, med hele 97% af de samlede ingredienser af naturlig oprindelse. En ren og naturlig formel, som er mild for huden, men kraftfuld nok til at nære og rense i dybden. På trods af dens lette tekstur, er denne sæbe rig på plejende egenskaber, takket være tilstedeværelsen af kokosolie.

Kokosolien i sæben er koldpresset, hvilket bevarer dens naturlige antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber. Den er også rig på vitamin E, vitamin K og jern, der alle arbejder sammen for at give huden et opfrisket og næret udseende.

Men stjernen i denne sæbes formel er utvivlsomt den æteriske olie af lavendel. Kendt som "blåt guld", er denne aromatiske ingrediens en hyldest til Provence-regionens duftende sjæl. Lavendelolien er særlig gavnlig for følsom og irriteret hud takket være dens beroligende egenskaber. Den hjælper med at regulere ophidselse, hovedpine og søvnløshed, og arbejder til at genvinde afslapning og fred - ideel for dem, der søger et øjeblik af ro i en travl hverdag.

Marseille sæbe Lavendel fra Panier des Sens er mere end bare en sæbe. Det er et øjeblik af velvære, der inviterer dig til et beroligende bad eller en opfriskende bruser. Den efterlader din hud silkeblød og indhyldet i en diskret, men langvarig duft af lavendel.

Vigtigste egenskaber:

  • Fremstillet i kedler efter Marseille-traditionen
  • 97% naturlige ingredienser
  • Rig på vegetabilske olier og æterisk lavendelolie
  • Beroliger og hviler krop og sind
  • God til følsom og irriteret hud
  • Kokosolie efterlader huden blødgjort, fugtet og næret i dybden
  • Fransk lavendel duft inspireret af Provence-regionen.
Specifikationer
Varenummermarseille sæbe lavendel
ProducentPANIER DES SENS

500 ml

Ingrediensliste: 

AQUA (WATER) / POTASSIUM COCOATE / GLYCERIN / PARFUM (FRAGRANCE) / POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE / LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL / COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL / HYDROXYETHYLCELLULOSE / TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE / POTASSIUM BENZOATE / POTASSIUM SORBATE / TETRASODIUM EDTA / TOCOPHEROL / POLYSORBATE 60 / SODIUM PHOSPHATE / DISODIUM PHOSPHATE / LINALOOL.