Marseille sæbe Sea Semphire, Panier des Sens

På lager

130,00 kr
Produktbeskrivelse

Flydende Marseille sæbe, Sea Semphire

500 ml

Fremstillet af vegetabilske olier. Denne flydende sæbe er lavet i kedler efter den fineste Marseille-tradition.

97% af de samlede ingredienser er af naturlig oprindelse.

Vegan venlig.

Sea Samphire er hjertet i denne friske og revitaliserende duft. Et tonic stænk af havtåge kombineret med styrken af ​​sandeltræ og cedertræ for en uimodståelig kyst-eskapade!

SEA SAMPHIRE ÆTERISK OLIE
Sea Samphire er en lille plante ved havet, der er særligt kendt for sin modstandsdygtighed. Rig på hav og mineralsalte som kalium, jod og C-vitamin kan vi udvinde en sjælden og værdifuld æterisk olie.
Takket være dens regenererende, opstrammende og slankende egenskaber bruges denne plante traditionelt til at tabe sig og bekæmpe cellulite. Vi har valgt denne havaktive ingrediens til at tage sig af moden hud.

Velvære: fornyende.
Skønhed: Sea Semphire olie er kendt for en drænende og virker mod vandretention og gør det muligt at bekæmpe celluliteproblemer, mens du styrker din krop.

KOKOSOLIE
Dronningen af ​​vegetabilske olier, kokosolie er 90% fedtsyre, men også vitamin E, vitamin K og jern. Koldpresset, dets antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber giver det beskyttende og nærende egenskaber og hjælper også mod ældning af hud. 100% naturlig, den efterlader huden blødgjort, fugtet og næret i dybden.

Den historiske samling af skønne flydende sæber fra Panier des Sans er med til at skabe skønhed og velvære, høster sin rigdom fra planterne takket være æteriske olier og leder dig blidt i videnskaben om aromaterapi.
Sæberne er forstærket af mesterparfumører fra Grasse fra Sans des Paniers æteriske olier, der er udvalgt for deres duft og deres fordele.

Se film om sæberne her: https://youtu.be/jTWZotosnM8

Ingredienser:

 

AQUA (WATER) / POTASSIUM COCOATE / GLYCERIN / POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE / PARFUM (FRAGRANCE) / HYDROXYETHYLCELLULOSE / TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE / COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL / POTASSIUM BENZOATE / POTASSIUM SORBATE / TETRASODIUM EDTA / CITRONELLOL / LINALOOL / TOCOPHEROL / POLYSORBATE 60 / SODIUM PHOSPHATE / DISODIUM PHOSPHATE / CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT.

 

Yderligere information
Varenummermarseille sæbe sea semphire
ProducentPanier des Sens
Bedømmelser