Privatsachen

Myrtespiel silkekjole, Privatsachen

Den populære silkekjole fra Privatsachen, der har været en klassiker siden 1984!

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 2.298,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Myrtespiel silkekjole

Privatsachen har produceret denne smukke og populære silkekjole, der både kan anvendes i et "krøllet" (crash) udseende eller som glat, alt efter hvordan du behandler den efter vask.

Vi har Myrtespiel i tre farver; kaviar (sort), borke (aubergine) og nacht (mørkblå). Alle tre farver kan fås som crash, dvs. i den "krøllede" udgave, der giver kjolen et smart udtryk. Kaviar fås desuden som glat, vælg kaviar glat i farvekoden, når du bestiller.

Hvis du ønsker at din kjole skal være glat hænger du den til tørre efter vask, hvis du ønsker at den skal være krøllet ruller du den sammen til en "pølse" og lader den ligge tørre.

Silken i denne kjole kommer oprindeligt fra Kina, men selve forarbejdningen, syningen og indfarvningen af kjolen foregår i EU.

Indfarvningen er et af de særlige kendetegn ved Privatsachen, der håndfraver hver enkel del.

Privatsachen kommer i tre forskellige størrelser, 1 - 2 - 3.

En str. 1 svarer til str. XS-M, en str. 2 svarer til M-XL og en str- 3 svarer til XL-2XL.

Du kan få en tilsvarende kjole fra det lignende mærke Praechtig Berlin. Kjolen fra Praechtig Berlin er længere (ca. 10 cm) og har et lidt længere ærme end denne.

Privatsachen

Privatsachen er et tysk brand der blev etableret i 1984 i Hamborg i Tyskland.

Privatsachen skiller sig ud fra andre brands ved at håndfarve deres kollektioner.

Gennem det nænsomme håndfarvende proces opstår ganske unikke produkter.

Specielt tie-dye silke kjolerne (Rosmarlin) har et helt unikt udseende og ikke to er ens.

Privatsachens silke kjoler er de oprindelige, som brandet har været kendt for siden starten i 1984. Sidenhen er der kommet bomuldskjoler og bukser og andet til.

De smukke silkekjoler ex. kan anvendes i det specielle krøllede udseende, der fås ved at vride kjolen efter vask og lade den liggetørre, men også i en glat version, hvor du efter vask blot hænger kjolen op - den samme kjole, og med to meget forskellige udtryk, alt efter hvad du lyster.

Kjolerne kan anvendes året rundt som lag-på-lag med leggings eller over et par bukser. En smuk cardigan over kjolen gør også underværker.

Kjolerne kan dresses op eller ned, alt efter hvad du lyster, kombiner med farverige smykker fra KAZURi og du får et flot og festligt udtryk.

Hos Det halve Kongerige forhandler vi de smukke silkekjoler, økologiske bomuldskjoler, de smarte kanvas bukser og silketørklæder.

Modellerne er rummelige i det, dog kan ærmerne på nogle kjoler være lidt smalle.

Mål på Myrtespiel, målt fra side til side ca. cm.:

 

Str. I (XS-M)

Str. II  (M-XL)

Str. III (XL-XXL)

Brystvidde (ærmegab)

53

64

77

Talje (syning)

53

64

77

Længde

124

124

124

Bemærk! Målene svarer til når Myrtespiel kommer i en glat udgave. Når kjolen er crashed vil den syne både mindre og kortere, afhængig af hvor hårdt den er snørret sammen efter vask.

Husk du både kan bruge din kjole som glat eller krøllet afhængig af hvordan du behandler den efter vask - se vaskeanvisningen.

Kjolen vaskes på silkeprogram max. 30° med silkevaskemiddel. Forvent overskudsfarve.

Ønsker du en krøllet (crash) kjole, hænges kjolen kortvarigt til tørre og rulles derefter i våd tilstand sammen som et reb for at opnå det krøllede udseende. Det tager 1-2 dage at tørre kjolen på denne måde. Du kan bevare det krøllede udseende ved at rulle kjolen sammen og opbevare den således i dit klædeskab.

Ønsker du en glat kjole hænger du blot din kjole til tørre efter vask. Kan evt. glattes med et strygejern på lav varme.

Må ikke bleges.

Specifikationer
Varenummermyrtespiel
ProducentPrivatsachen
MaterialeSilke
ProduktionslandTyskland