MAISON MATINE

Tu Te Calmes EdP, Maison Matine

En skøn duft - der tager dig med på en uforglemmelig rejse.

Vælg størrelse herunder.

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Tu Te Calmes EdP

Sæt dig tilbage og slap af - med Tu Te Calmes EdP fra Maison Matine. Dette er ikke bare en parfume, det er en oplevelse, der tager sanserne på en uforglemmelig rejse, udefineret af tid, sted og de traditionelle grænser for parfumeri.

Tu Te Calmes EdP er lige så enestående og variabel som den individuelle bærer. Dens subtile men lokkende topnoter af kardemomme, neroli og sfuma citrusolier pirrer nysgerrigheden og inviterer til en dybere udforskning. Mellemnoterne af figenblad og Petitgrain Bigarade fortsætter forførelsen, før base tonerne af Virginia ceder, Haitiansk vetiver og musk afrunder duften i en dybtrækkende finale.

Dens særlige mystik kommer ikke kun fra sætningen af disse nøje udvalgte ingredienser, men også fra den bæredygtige tilgang, der gennemsyrer Maison Matines filosofi. Fra den hvedebaserede alkohol til den naturlige oprindelse af de rige dufte, er bæredygtighed og naturlig skønhed i hjertet af dette brand.

Men Maison Matine handler ikke kun om dufte - de fortæller også historier. Historier skitseret i de smukke illustrationer, der gracer hver unik flaske. Perrine Honoré, en fransk illustrator og grafisk designer, sammen med den Paris-baserede Mathilde Purseigle, står bag disse levende billeder, der forstærker den æstetiske og kulturelle oplevelse af at bringe denne duft ind i dit liv.

Med Tu Te Calmes EdP, vil du ikke bare bære en duft - du bærer en oplevelse.

Vigtige egenskaber:

  • Unisex Eau de Parfum.
  • Produceret i Frankrig med et fokus på bæredygtige praksiser.
  • Topnoter af kardemomme, neroli og sfuma citrusolier.
  • Mellemnoter af figenblad og petitgrain bigarade.
  • Base noter af Virginia ceder, Haitiansk vetiver og musk.
  • Indeholder op til 92% naturlige ingredienser.
  • Hvedebaseret parfumealkohol.
Specifikationer
Varenummertu te calmes
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tu Te Calmes EdP, Maison Matine
Din bedømmelse

15 ml - 0.5 Fl.Oz

50 ml - 1.69 Fl.Oz

Tu Te Calmes:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ALTHA-ISOMETHYL, IONONE, GERANIOL, TOCOPHEROL, CITRAL, BENZYL BENZOATE,  ISOEUGENOL

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!