UASHMAMA

Roma rejsetaske, UASHMAMA

Smart rejsetaske fremstillet i bæredygtige materialer.

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Roma rejsetaske

Den enkle, men alligevel stilfulde Roma rejsetaske af mærket UASHMAMA, er det ideelle valg for den bevidste rejsende. Med et tidløst og minimalistisk design, kombineret med funktionalitet og bæredygtige materialer, er denne taske ikke kun en smart ledsager under dine rejser, men også et statement om miljøvenlighed.

UASHMAMA, som er et familieforetagende i Toscana, Italien, er kendt for sit kvalitetsarbejde og bæredygtige produktionsprincipper. Dette fremgår også tydeligt i denne flotte rejsetaske, der er fremstillet i det banebrydende og patenterede TEC materiale – et holdbart, vandafvisende og vaskbart papir, som kun bliver smukkere og mere karakteristisk med alderen.

Roma rejsetasken er praktisk designet med et stort hovedrum og et yderligere tre lommer for at sikre overblik og orden; en af disse lommer er endda udstyret med en lynlås for ekstra sikkerhed. Tasken kan bæres ved håndtagene eller med den medfølgende canvasrem over skulderen for ekstra komfort under rejsen.

Med målene L42 x W16 x H34 cm (Large) og L50 x W23 x H36 cm (X-Large), fungerer størrelse Large også perfekt som håndbagage på flyrejser. Uanset om du skal på weekendtur eller er på vej til møde, ti lander Roma rejsetasken perfekt ind i alle situationer med dens æstetiske og diskrete look.

Vigtigste egenskaber ved denne taske er:

  • Foretaget af det innovative, holdbare og vaskbare TEC materiale: et vandafvisende papir
  • Smart, funktionelt design med et stort hovedrum og tre lommer
  • Fremstillet i Toscana, Italien af det kvalitetsbevidste mærke UASHMAMA
  • Tilgængelig i størrelserne Large og X-Large
  • Large størrelsen kan bruges som håndbagage i fly
Specifikationer
Varenummerroma rejsetaske
ProducentUASHMAMA
ProduktionslandItalien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Roma rejsetaske, UASHMAMA
Din bedømmelse

Large: L42 x W16 x H34 cm

XLarge: L50 x W23 x H36 cm

Vaskbart og slidstærkt papir.

UASHMAMA

UASHMAMA er et resultat af Italiensk håndværk, tradition og innovation, der har skabt den unikke formular til det vaskbare papir. Papiret skabes ved en lignende teknik, som den der bruges ved indfarvning af læder.

Det er holdbart, bæredygtigt og materialet er 100% naturlige fibre fra opdyrket træer. Det er papir, det føles som læder, det er vaskbart og beholder sin form.

UASHMAMA er bæredygtig og anvendelsesmulighederne er uendelige og mulighederne forsætter med at inspirere os. Det startede med en ide, hvilket førte til den første papirspose og siden har kollektionen ekspanderet til at inkludere tasker, forklæder, brugskunst m.m. Produkterne er tilgængelige i mange farver, størrelser og kvaliteter. Vaskbart og fremstillet i Toscana, Italien.