Engel Natur

Uld/silke undertrøje med lange ærmer til herrer, Engel Natur

Langærmet uld/silke undertrøje til herrer fra Engel Natur i GOTS certificeret kvalitet.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 499,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Herre uldundertrøje med lange ærmer

Engel Natur står bag denne fine kvalitets undertrøje til herrer med lange ærmer i valnød.

Blusen er fremstillet af 70% økologisk GOTS certificeret merino uld og 30% silke efter alle Engel Naturs bæredygtige principper.

GOTS certificeret og fremstillet i Tyskland.

Brug den alene eller som inderste lag til at holde dig varm og tør.

Engel Natur

Gå på opdagelse i det bedste fra naturen i vores store udvalg af beklædning fra Engel Natur. Vores udvalg byder på undertøj og basisbeklædningsgenstande til både dame og herre. Engel Natur er et mærke med stort fokus på bæredygtighed – ikke kun for planeten, men også for dig. Pas på dig selv og jorden med undertøj uden farlige kemikalier og i bæredygtige råmaterialer.
Undertøj berører vores hud næsten hele dagen og natten, og det er derfor vigtigt at sørge for, at det er uden diverse unødvendige kemikalier. Forkæl din hud med Engel Naturs lækre udvalg af bomuldstrusser, undertrøjer, bluser og leggings, og kom tæt på en grønnere hverdag.

Bæredygtige valg siden 1982
Engel Natur er et mærke, som vi er stolte over at forhandle på Det Halve Kongerige. Det tysk-ejede firma havde sin begyndelse for 85 år siden, og de har siden da produceret undertøj og tøj i naturlige materialer og tekstiler.

En stor del af Engel Naturs værdier og produktion findes ikke kun i deres tøj, men også i deres handlinger. Med et bæredygtigt produktionskoncept formår de at producere grøn strøm til deres egen produktion.

Engel Natur har også forpligtet sig til en bæredygtig produktion, der strækker sig til hele produktionsprocessen, såsom fair løn og sikre ufarlige arbejdspladser.

Str. 46/48 svarer til S-M

Str. 50/52 svarer til M-L

Str. 54/56 svarer til L-XL

Uldprogram 30 grader med uldvaskemiddel.

Tåler ikke tumbler eller blegning.

 

Specifikationer
Varenummer704810
ProducentEngel Natur
CertificeringGOTS® certificeret
MaterialeSilke, Uld
ProduktionslandTyskland