PANIER DES SENS

Økologisk Marseille sæbe Verbena refill, Panier des Sens

På lager
100,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Flydende økologisk Marseille sæbe refill, Verbena

500 ml

Fremstillet af vegetabilske olier. Denne flydende sæbe er lavet i kedler efter den fineste Marseille-tradition.

Økologisk og økonomisk, denne refill giver et nyt liv til dine flasker og reducerer husholdningsaffald.

97% af de samlede ingredienser er af naturlig oprindelse.

VERBENA
En essentiel dosis af godt humør, tonus og vitalitet takket være en citrusduft og planternes virkning.

VERBENA ÆTERISK OLIE

Verbena er en lille busk med lyse lilla blomster og spidsede blade, der er vokset i Middelhavsområdet siden tidernes morgen. Kendt som "troldmandens urt", "besværgelsens urt" og "helbredende urt", betragtes den som den ultimative magiske plante.

Velvære-berøringen: Kilde til optimisme, det hjælper med at kæmpe mod daglig stress og lav moral.

Skønhedspræg: Et naturvidunder, verbena er som sin parfume: forfriskende og opkvikkende.

KOKOSOLIE

Kokosolie, rig på essentielle fedtsyrer, vitamin A og E, er kendt for sine nærende, genoprettende og beroligende egenskaber.

100% naturlig, den er koldpresset for at bevare alle dens frugtkvaliteter og for at garantere olie af overlegen kvalitet. Kokosolie hjælper med at nære og beskytte huden, mens den respekterer dens hydrolipide film.

Denne dermatologisk testede flydende sæbe renser blidt huden og hjælper med at bevare dens naturlige balance. Huden er ren og delikat parfumeret.

Arbejd til et skum på våd hud, og skyl derefter af med rent vand. Kan bruges til at vaske hænder og krop på daglig basis.
Undgå kontakt med øjnene. I tilfælde af kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter.

 

ØKØLOGISK OG ØKONOMISK

Denne refill giver et nyt liv til dine flasker og begrænser husholdningsaffald med 65 % mindre plastmateriale sammenlignet med den oprindelige flaske.

Panier des Sens er medlemmer af 1% for Planet, en international bevægelse af iværksættere, der er forpligtet til en ny økonomi, med mere respekt for mennesker og planeten.

Firmaet donerer 1% af omsætningen af ​​vores grønne samling til miljøbeskyttelsesorganisationer.

DUFT FRA GRASSE - Alle dufte er skabt af mesterparfumører i Grasse, hjertet af det globale High Perfumery og opført på UNESCOs verdensarvsliste. Med exceptionelle naturlige råvarer er de eksklusive for mærket.

Ingredienser:

AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), LITSEA CUBEBA (VERBENA) FRUIT OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HYDROXYETHYLCELLULOSE,
TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, POLYSORBATE 60, SODIUM PHOSPHATE, DISODIUM PHOSPHATE, LIMONENE, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, LINALOOL.

 

 

Specifikationer
Varenummerrefill verbena
ProducentPANIER DES SENS