BAMBOO BY BASICS

3601 Leggings - Charcoal, bamboo by basics

De lækreste bløde bambus leggings, perfekte som inderste lag.

På lager
Kun %1 tilbage
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

3601 Leggings - Charcoal

Oplev den ultimative komfort med vores 3601 Leggings - Charcoal, bamboo by basics. Erstatter du dine normale underbukser med vores bambus leggings får du en enestående oplevelse. De er designet til at være dit inderste, blødeste lag, og er ideelle for dem, der værdsætter velvære og bæredygtighed.

Produktet blev lanceret i januar 2022 af er kendt producenten "bamboo by basics," og er lavet med stor håndværksmæssig dygtighed i Polen. Selv i detaljer som vask og vedligeholdelse, er der tænkt over bæredygtighed og kvalitet.

3601 Leggings er fremstillet af en blød blanding af bambus og elastan. Bambusmaterialet har den fordel at den har runde og glatte fibre, hvilket gør tøjet utrolig blødt og behageligt at have på. Udover dette, har bambus også en svedabsorberende og -transporterende effekt, der lader huden ånde og forhindrer tøjet i at klæbe til huden, når du sveder. Det er temperaturregulerende, ligesom uld, og har evnen til at absorbere 3-4 gange mere end bomuld.

Ikke nok med at bambus er et yderst behageligt materiale, så er det også gavnligt for miljøet. Bambus er den hurtigst voksende plante på jorden, og i nogle tilfælde kan den vokse op til 25 cm om dagen! Bambus bidrager positivt til CO2-niveauet, da det optager mere CO2 end træer pr. m2.

Dine nye leggings skal vaskes ved 30 grader med vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel, da bambusmaterialet ikke kan indfarves på samme måde som kunstige materialer. Med korrekt vaskebehandling, vil dine leggings beholde sin dybe charcoal farve længst muligt. Vær opmærksom på, at de ikke tåler tørretumbling og skal stryges på lav varme efter vask.

3601 Leggings er også OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret, hvilket betyder at de er testet for skadelige stoffer og er sikre i brug.

Som højdepunkter kan nævnes:

 • Fremstillet af bambus, elastan blanding
 • Bambus er stof sikrer blødhed og komfort
 • Svedabsorberende
 • Behagelig mod huden, klæber ikke når du sveder
 • OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
 • Produceret i Polen
 • Model nr. 3601
 • Vaskeanvisning: 30 grader, uden enzymer og optisk blegemiddel, lav varme ved strygning.

Husk, hvis du har spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe.

Specifikationer
Varenummer3601 charcoal
ProducentBAMBOO BY BASICS
CertificeringOEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
MaterialeBambus, Elastan
ProduktionslandPolen
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:3601 Leggings - Charcoal, bamboo by basics
Din bedømmelse

Størrelsesguide

By basics bambus skal vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel.

Et materiale som bambus kan ikke indfarves på samme måde som kunstige materialer, hvorfor der med tiden vil fremkomme en afmatning af farverne, hvis vaskemiddel med enzymer og optisk blegemiddel anvendes.

By basics bambus kan ikke tørretumbles og skal stryges på lav varme.
Vi anbefaler, at tøjet er vendt med vrangen ud, ved vask og strygning.

bamboo er det bæredygtige søsterbrand under paraplyen by basics, hvor miljøvenlighed møder komfort og stil. Med en nøje opmærksomhed på detaljer og en forpligtelse til miljøansvarlighed tilbyder bamboo et udvalg af tøj, der omdefinerer standarderne for både mode og bæredygtighed.

by basics er stolte af deres dedikation til bæredygtighed ved hvert trin i produktionsprocessen. bamboo bambusstof fremstilles ved hjælp af lyocell-metoden, en proces der er kendt for sin miljøvenlighed. Denne metode sikrer, at 99% af materialet genanvendes i et lukket kredsløbssystem, hvilket minimerer affald og miljøpåvirkning.

Hvert stykke tøj fra bamboo er skåret i hånden og fremstillet uden brug af skadelige kemikalier eller allergifremkaldende farvestoffer, hvilket sikrer ikke kun kunders komfort, men også deres velbefindende. bamboo er designet og strikket i Danmark. Systuen ligger i Polen. Beklædningsgenstande produceres ansvarligt på by basics egen systue i Polen, hvor der opretholdes strenge kvalitetskontroller og etisk fremstillingspraksis.

En af bamboo's kendetegn er en forpligtelse til kun at producere efter bestilling og pr antal, hvilket skaber en on-demand produktion. I stedet for at masseproduktion af tøj og bidrage til overskud af affald, skræddersyr by basics hver ordre til den enkelte, hvilket reducerer det miljømæssige fodaftryk og fremmer bæredygtighed inden for mode.

Fordelene ved bambusstof er lige så imponerende som dens øko-referencer. Med en sammensætning på 94% bambus og 6% elastan er bamboo tøj luksuriøst blødt og behageligt, med naturlige temperaturregulerende egenskaber. Derudover har bambusstof indbyggede antibakterielle virkninger og er meget åndbart, hvilket gør det til det ideelle valg for bevidste forbrugere, der søger både komfort og funktionalitet.

Ud over dens luksuriøse følelse og praktiske fordele, passer bambusstof til vores planets behov. Bambus er den hurtigst voksende plante på Jorden, der når modenhed på kun 3-4 år, og kræver ingen pesticider eller skadedyrsbekæmpelse under dyrkning. Desuden absorberer bambus betydelige mængder CO2, hvilket spiller en vital rolle i at mindske drivhuseffekten. Og når dens livscyklus er fuldført, er bambusstof 100% biologisk nedbrydeligt og efterlader ingen varige miljømæssige fodaftryk.

For at sikre holdbarheden af dine Bamboo-stykker, skal du følge vores plejeguide omhyggeligt:

 • Maskinvask på skånsom cyklus med lignende farver.
 • Undgå brug af blegemiddel eller skrappe rengøringsmidler.
 • Tørretumble ved lav varme eller lufttør for at bevare stofets integritet.
 • Strygning på lav temperatur om nødvendigt, undgå direkte kontakt med elastiske komponenter.

Omfavn komforten, stilen og bæredygtigheden af bamboo – tøj der ser godt ud, føles godt og gør godt for planeten. Slut dig til os i vores mission om at omdefinere mode med samvittighed, en bambusfiber ad gangen.