BAMBOO BY BASICS

3601 Leggings - Black, bamboo by basics

De lækreste bløde leggings i bambus.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 445,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

3601 Leggings - Black

Lækre, bløde leggings i bambus fra bamboo by basics – model 3601. Dette par sorte bambus leggings er et absolut must-have i enhver garderobe. De er produceret i bambus og elastan, som sikrer et super komfortabelt fit og en blødhed, som er helt unik for bambusfiber.

3601 Leggings er ikke blot behagelige at have på. Med bambus som hovedkomponent i stoffet får du leggings, der er svedabsorberende og -transporterende. Bambusfibre lader huden ånde og klæber ikke til huden, når du sveder. Derudover er bambus temperaturregulerende og er i stand til at absorbere 3-4 gange mere væske end bomuld, hvilket gør disse leggings ideelle til både fitness, yoga og til hverdagsbrug.

Leggingsene er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret, hvilket betyder, at de er fri for helseskadelige stoffer. Dette er med til at give en ekstra sikkerhed og omsorg for både dig og miljøet.

Bambus er en miljøvenlig og bæredygtig ressource. Den er den hurtigst voksende plante på jorden, og den er i stand til at sætte nye skud, selv efter den er blevet fældet. Bambus er antibakteriel og vokser naturligt uden brug af pesticider eller skadedyrsbekæmpelse.

Vask og pleje af dine 3601 Leggings er nemt og enkelt. Leggingsene skal vaskes ved 30 grader, og vi anbefaler vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel for at bevare farven. Leggingsene skal ikke tørretumbles, men skal stryges på lav varme.

Leggingsene har en længde på ca. 95 cm i en størrelse M.

Vigtige egenskaber:

 • Super bløde og komfortable leggings
 • Bambus og elastan blanding
 • Svedabsorberende og -transporterende
 • Temperaturregulerende
 • OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
 • Vaskeanvisning: 30 grader, uden enzym vaskemiddel og uden tørretumbling
Specifikationer
Varenummer3601 sort
ProducentBAMBOO BY BASICS
CertificeringOEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
MaterialeBambus, Elastan
ProduktionslandPolen

Størrelsesguide

By basics bambus skal vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler vaskemiddel uden enzymer og optisk blegemiddel.

Et materiale som bambus kan ikke indfarves på samme måde som kunstige materialer, hvorfor der med tiden vil fremkomme en afmatning af farverne, hvis vaskemiddel med enzymer og optisk blegemiddel anvendes.

By basics bambus kan ikke tørretumbles og skal stryges på lav varme.
Vi anbefaler, at tøjet er vendt med vrangen ud, ved vask og strygning.

bamboo er det bæredygtige søsterbrand under paraplyen by basics, hvor miljøvenlighed møder komfort og stil. Med en nøje opmærksomhed på detaljer og en forpligtelse til miljøansvarlighed tilbyder bamboo et udvalg af tøj, der omdefinerer standarderne for både mode og bæredygtighed.

by basics er stolte af deres dedikation til bæredygtighed ved hvert trin i produktionsprocessen. bamboo bambusstof fremstilles ved hjælp af lyocell-metoden, en proces der er kendt for sin miljøvenlighed. Denne metode sikrer, at 99% af materialet genanvendes i et lukket kredsløbssystem, hvilket minimerer affald og miljøpåvirkning.

Hvert stykke tøj fra bamboo er skåret i hånden og fremstillet uden brug af skadelige kemikalier eller allergifremkaldende farvestoffer, hvilket sikrer ikke kun kunders komfort, men også deres velbefindende. bamboo er designet og strikket i Danmark. Systuen ligger i Polen. Beklædningsgenstande produceres ansvarligt på by basics egen systue i Polen, hvor der opretholdes strenge kvalitetskontroller og etisk fremstillingspraksis.

En af bamboo's kendetegn er en forpligtelse til kun at producere efter bestilling og pr antal, hvilket skaber en on-demand produktion. I stedet for at masseproduktion af tøj og bidrage til overskud af affald, skræddersyr by basics hver ordre til den enkelte, hvilket reducerer det miljømæssige fodaftryk og fremmer bæredygtighed inden for mode.

Fordelene ved bambusstof er lige så imponerende som dens øko-referencer. Med en sammensætning på 94% bambus og 6% elastan er bamboo tøj luksuriøst blødt og behageligt, med naturlige temperaturregulerende egenskaber. Derudover har bambusstof indbyggede antibakterielle virkninger og er meget åndbart, hvilket gør det til det ideelle valg for bevidste forbrugere, der søger både komfort og funktionalitet.

Ud over dens luksuriøse følelse og praktiske fordele, passer bambusstof til vores planets behov. Bambus er den hurtigst voksende plante på Jorden, der når modenhed på kun 3-4 år, og kræver ingen pesticider eller skadedyrsbekæmpelse under dyrkning. Desuden absorberer bambus betydelige mængder CO2, hvilket spiller en vital rolle i at mindske drivhuseffekten. Og når dens livscyklus er fuldført, er bambusstof 100% biologisk nedbrydeligt og efterlader ingen varige miljømæssige fodaftryk.

For at sikre holdbarheden af dine Bamboo-stykker, skal du følge vores plejeguide omhyggeligt:

 • Maskinvask på skånsom cyklus med lignende farver.
 • Undgå brug af blegemiddel eller skrappe rengøringsmidler.
 • Tørretumble ved lav varme eller lufttør for at bevare stofets integritet.
 • Strygning på lav temperatur om nødvendigt, undgå direkte kontakt med elastiske komponenter.

Omfavn komforten, stilen og bæredygtigheden af bamboo – tøj der ser godt ud, føles godt og gør godt for planeten. Slut dig til os i vores mission om at omdefinere mode med samvittighed, en bambusfiber ad gangen.