ENGEL NATUR

Uld/silke dameundertrøje med lange ærmer, Engel Natur

Langærmet dameundertrøje i økologisk uld/silkeblanding fra tyske Engel Natur.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 499,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Uld/silke dameundertrøje med lange ærmer

Oplev det tidløse design, der er enestående for Engel Naturs uld/silke dameundertrøje med lange ærmer. Dette hyggelige og æstetisk tiltalende stykke tøj kombinerer luksus og komfort på en chik måde.

Designet af det velkendte familieejede tyske firma Engel Natur, som i over 85 år har vist at det er muligt at kombinere naturlige materialer og bærevenlig komfort i én flot beklædningsgenstand. Baseret på Engel Naturs principper, er denne dameundertrøje fremstillet med 70% økologisk merino uld og 30% silke. Uld giver isolering og varme, mens silken tilføjer blødhed og luksus. Der er tænkt på alt i denne undertrøje.

Trøjen tåler en skånsom maskinvask på uldprogram på maksimalt 30°, men den må naturligvis ikke tørretumbles eller udsættes for blegning. Dette hjælper også med at bevare kvaliteten og levetiden på tøjet.

Fremstillet i Tyskland, tager Engel Natur ansvar for sine produkter og produktion med et fast greb om miljøbevidsthed og social ansvarlighed. Dette bekræftes af undertrøjens GOTS® certificering - en garanti for, at ulden er økologisk, og at både miljø- og sociale rettigheder er opfyldt gennem hele produktionsprocessen. Engel Natur går distancen og sikrer, at alle deres produkter er frie for skadelige stoffer som AZO-farvestoffer og tungmetaller.

Denne undertrøje giver så meget mere end bare varme - den er et statement af kvalitet, komfort og ansvarlighed. Og så er den også stilfuld, hvilket gør den ideel som et lag under dagligt tøj, eller endda alene som en komfortabel indendørs bluse.

Vigtigste produktattributere:

  • Uld/silke dameundertrøje med lange ærmer designet af Engel Natur
  • 70% økologisk merino uld og 30% silke
  • Fremstillet i Tyskland undersociale ansvarlige forhold
  • GOTS® certificeret
  • Nutidig og komfortabel pasform
  • Egnet til maskinvask på uldprogram ved max 30°, tåler ikke tørretumbling eller blegning.
Specifikationer
Varenummer704970
ProducentENGEL NATUR
CertificeringGOTS® certificeret
MaterialeSilke, Uld
ProduktionslandTyskland

Vaskes på uldprogram max. 30° med uldvaskemiddel.

Tåler ikke tørretumbler og blegning.

Er forvasket fra systuen.

Opdag det bedste fra naturen med Engel Natur

Træd ind i en verden af naturlig velvære med Engel Natur, det fortrukne mærke hos Det Halve Kongerige for beklædning, der både plejer din krop og respekterer vores planet. Engel Natur repræsenterer en ægte forpligtelse til bæredygtighed, ikke blot for miljøets skyld, men også for din egen.

Med fokus på at tilbyde en bred vifte af undertøj og basisbeklædningsgenstande til både kvinder og mænd, hylder Engel Natur en grønnere tilgang til mode. Deres sortiment omfatter alt lige fra bomuldstrusser og undertrøjer til bluser og leggings, alt sammen skabt uden farlige kemikalier og i bæredygtige råmaterialer.

Undertøj er en nærværende del af vores daglige liv og natlige hvile, hvilket gør det afgørende at vælge produkter uden skadelige kemikalier. Med Engel Naturs lækre udvalg kan du forkæle din hud og nærme dig en grønnere hverdag med tillid. Engel Natur har stolt fremmet bæredygtige valg siden deres begyndelse i 1982.

Engel Natur er ikke blot et mærke, men en livsstil, som Det Halve Kongerige er stolte af at præsentere. Det tysk-ejede firma har en historie, der strækker sig over 85 år og har konsekvent leveret undertøj og tøj i naturlige materialer og tekstiler.

Men det stopper ikke der. Engel Naturs værdier og praksis strækker sig ud over deres produkter og ind i deres produktionsmetoder. Ved at vedtage et bæredygtigt produktionskoncept har de formået at generere grøn strøm til deres egen produktion og forpligter sig til en bæredygtig produktion i hele forsyningskæden, herunder retfærdig løn og sikre arbejdsforhold.

Ved at vælge Engel Natur hos Det Halve Kongerige træffer du ikke kun det rigtige valg for dig selv, men også for vores planet. Vi forstår, at det kan være udfordrende at navigere i den bæredygtige jungle af valg, derfor gør vi det enkelt for dig. Udover Engel Natur forhandler vi også andre bæredygtige danske mærker såsom esencia, Marianne Gorridsen og Blusbar by basics. Hos Det Halve Kongerige kan du shoppe med god samvittighed, velvidende at vi kun vælger brands, der har gjort sig klimavenlige overvejelser.

For at undgå overproduktion bestiller vi kun de varer hjem, der er nødvendige.