APERITIF SJALER

22073 Artiskok silketørklæde, Aperitif Sjaler

Aflangt, let anvendeligt silketørklæde med smukt mønster.
På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

22073 artiskok silketørklæde

Lad os præsentere et ægte kunstværk direkte fra Indien - vores 22073 Artiskok Silketørklæde fra Aperitif Sjaler. Dette aflange, let anvendelige silketørklæde fremstår med et finurligt, unikt mønster, der er inspireret af artiskokkens unikke udformning og farvespil. Tørklædet er udført i silke af højeste kvalitet, hvilket lover lækker blødhed og fine detaljer i hvert eneste stykke.

Materialevalget sikrer en lethed og luftighed, der er karakteristisk for silke, og giver en unik lækker, glat fornemmelse mod huden. Beige baggrund med figurer i støvet grøn, karry og koksgrå skaber en farvekombination, der er lige så unik som selve artiskokmotivet. Målene på 50x170 cm sikrer, at dette tørklæde kan anvendes på mange forskellige måder – fold det, bind det eller drapér det, som du ønsker det.

Vores Aperitif Sjaler er produceret i Indien og Fairtrade® certificeret. Dette betyder, at du kan være sikker på, at produktet er fremstillet under retfærdige forhold, hvor arbejderne får en fair løn, og miljøet tages i betragtning.

Renholdelse af tørklædet er ligeledes let, da det blot skal renses. På den måde hjælper du med at bevare silketørklædets fine kvaliteter og forlænger dets levetid.

Så drapér dig i luksus med vores 22073 Artiskok Silketørklæde – det er virkelig et lille kunstværk at lune sig på.

Vigtigste egenskaber:

  • Fremstillet af 100% kvalitetssilke.
  • Fairtrade® certificeret produkt.
  • Fremstillet i Indien.
  • Let og anvendelige med målene 50 x 170 cm.
  • Renses for at bevare de fine egenskaber og forlænge levetiden.
  • Unikt artiskokmønster i beige, støvet grøn, karry og koksgrå.
Specifikationer
Varenummer22073
ProducentAPERITIF SJALER
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeSilke
ProduktionslandIndien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:22073 Artiskok silketørklæde, Aperitif Sjaler
Din bedømmelse
Mål: 50x170 cm
Renses

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. Virksomheden er FairTrade certificeret, hvilket er din garanti for ordenlige produktionsforhold, uddannelse af medarbejdere og fair priser.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Anden generation

Aperitif Sjaler er nu i 2. generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske udtryk, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under varme somre & dyb røde nuancer gennem de kolde årstider.

Aperitif Sjaler har i årevis leveret unikke designs til museumsbutikker, designbutikker & FairTrade-forretninger, og vi har i Det Halve Kongerige haft den udsøgte fornøjelse at samarbejde med Aperitif Sjaler om produktion af et helt unikt tørklæde til et projekt under Soroptimist Danmark, der støtter op om at stoppe omskæring af kvinder i afrikanske lande.

Indisk håndværk på det nordiske marked

Aperitif Sjaler har stærke brandrelationer og en bæredygtig forretningsfilosofi, der bygger på FairTrade-certificering, og garanteret mulesing fri uld i deres produkter.

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, der bringer en lille luxsus ind i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil i de smukke kreationer.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur, enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler, og blomster går igen som bund på mange af Aperitif Sjalers tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi 'Changra', truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og forbudt at anvende, hvorfor de oprindelige pashmina tørklæder ikke længere kan skaffes.