APERITIF SJALER

44083 Nature Paint uldtørklæde, Aperitif Sjaler

Et af de meget populære uldtørklæder med mange smukke farver fra Aperitif Sjaler.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

44083 Nature Paint uldtørklæde

Dyk ned i intens farveglæde og håndværksmæssig ekspertise med Aperitif Sjalers eksklusive 44083 Nature Paint uld tørklæde. Dette luksuriøse tørklæde bringer sammen både det klassiske og moderne i en dynamisk kombination.

Dette tørklæde en smukt afbalanceret blanding af både silke og uld, frigivelse lys, farver og originalitet og et af de tørklæder, der længe har været i kollektionen og aldrig går af mode!

Dette Aperitif tørklæde er centreret omkring et skarpt og iøjnefaldende rudemønster, splittet op med forskellige klare farver for at skabe et dybt, udtryksfuldt design. Skabt af en blanding af 92% uld og 8% silke, passer dette tørklæde perfekt til, når temperaturerne falder, men du stadig ønsker at fremvise dit modebevidste valg.

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der producerer smukke tørklæder og sjaler designet til at imponere. Selskabet har i mere end fem årtier vist en ubesværet evne til at blande moderne mode med traditionelle håndværkstraditioner. Succesen bunder i det tætte forhold til Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Det unikke ved vores 44083 Nature Paint uld tørklæde ligger i dets kombination af skandinavisk minimalisme og vibrerende indiske farvetoner. Dette design er blevet fuldendt med selskabets unikke skandinaviske præg, det er både iøjefaldende, farverigt og afdæmpet.

Det skal bemærkes, at dette tørklæde skal renses for at sikre dets langvarige skønhed og holdbarhed.

Væsentlige egenskaber:

  • Fremstillet i Indien
  • Familieejet virksomhed med dybe rødder i Indisk håndværk
  • 92% uld og 8% silke
  • Rude mønster med forskellige klare farver
  • Måler 70 x 180 cm
  • FairTrade certificeret
  • Praktisk vaskeanvisning (renses)

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med dette eksklusive 44083 Nature Paint uld tørklæde fra Aperitif Sjaler i dag!

Specifikationer
Varenummer44083
ProducentAPERITIF SJALER
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeSilke, Uld
ProduktionslandIndien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:44083 Nature Paint uldtørklæde, Aperitif Sjaler
Din bedømmelse

Tørklædet måler 70 x 180 cm

Renses

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. Virksomheden er FairTrade certificeret, hvilket er din garanti for ordenlige produktionsforhold, uddannelse af medarbejdere og fair priser.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Anden generation

Aperitif Sjaler er nu i 2. generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske udtryk, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under varme somre & dyb røde nuancer gennem de kolde årstider.

Aperitif Sjaler har i årevis leveret unikke designs til museumsbutikker, designbutikker & FairTrade-forretninger, og vi har i Det Halve Kongerige haft den udsøgte fornøjelse at samarbejde med Aperitif Sjaler om produktion af et helt unikt tørklæde til et projekt under Soroptimist Danmark, der støtter op om at stoppe omskæring af kvinder i afrikanske lande.

Indisk håndværk på det nordiske marked

Aperitif Sjaler har stærke brandrelationer og en bæredygtig forretningsfilosofi, der bygger på FairTrade-certificering, og garanteret mulesing fri uld i deres produkter.

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, der bringer en lille luxsus ind i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil i de smukke kreationer.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur, enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler, og blomster går igen som bund på mange af Aperitif Sjalers tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi 'Changra', truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og forbudt at anvende, hvorfor de oprindelige pashmina tørklæder ikke længere kan skaffes.