PANIER DES SENS

Økologisk Marseille sæbe Appelsinblomst refill, Panier des Sens

Opdag den friske og generøse duft af økologisk Marseille sæbe med appelsinblomst fra Panier des Sens

På lager
100,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Økologisk Marseille sæbe Appelsinblomst refill

Dyk ned i en verden af forførende dufte med Panier des Sens' økologiske Marseille Sæbe Refill, Appelsinblomst. Dette produkt er ikke blot en sæbe, men en bevægelse tilbage til tidløse traditioner og en hyldest til naturens kræfter.

Denne flydende Marseille sæbe er magisk skabt i kedler, ægte til de klassiske Marseille traditioner der er tjent med ære gennem årtusinder. Lavet med hjertet i naturen og kun de reneste vegetabilske olier, er denne sæbe et vidnesbyrd om respekt for vores planet.

Men den sande stjerne i denne sæbe er appelsinblomsten. Med en duft, der er funklende og syrlig, leder appelsinblomst os på en rejse af sensoriske undere. Fra Opstarten af den vegetabilske "petit grain" og over til det vanedannende hjerte af appelsinblomst, indhylles vi i en lykkelig vift af solens og generøsitetens noter. Appelsinblomst spreder simpelthen en unik solrig og fortryllende sti, der genspejler middelhavets lys - en sand ode til belysningen og letvægtsfølelsen ved at leve.

Panier des Sens hylder Grasse-parfumeriets traditionelle færdigheder med sin kollektion baseret på Absolutte parfume. Hjertet af blomsterlandet, Grasse, er anerkendt som verdens hovedstad for parfumeri, kendt for kvaliteten af ​​dens essenser og skabelser. Med hvert brug, inviterer denne sæbe dig ind i hjerteregionen i denne berømte parfumeby.

Hemmeligheden bag denne fortræffelige sømløse blanding ligger i Provences olivenolie, regionens stolthed og glæde. Olivenolien er en ældgammel skønhedshemmelighed, som har været brugt siden oldtiden for sin unikke plejende egenskab.

Så tag ansvar på en luksuriøs måde. Ved at vælge denne økologiske og økonomiske refill, giver du ikke kun nyt liv til dine sæbeflasker, men reducerer også dit husholdningsaffald.

Vigtigste Egenskaber:

  • 100% økologisk sæbe baseret på vegetabilske olier
  • Produceret i Marseille traditionen i autentiske kedler
  • Sæbe refill, som reducerer husholdningsaffald
  • Med forførende appelsinblomst duft
  • Skabt med ægte Grasse-parfumeri traditioner
  • Rig på næringsgivende Provencalsk olivenolie
  • 97% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.
Specifikationer
Varenummerrefill appelsinblomst
ProducentPANIER DES SENS

500 ml

Ingrediensliste:

AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, CITRUS AURANTIUM AMAMRA FLOWER EXTRACT, OLEA EUROPEA (OLIVE) FRUIT OIL, POTASSIUM OLIVATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, POLYSORBATE 60, SODIUM PHOSPHATE, DISODIUM PHOSPHATE.