Panier des Sens

Økologisk Marseille sæbe Appelsinblomst refill, Panier des Sens

På lager
100,00 DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Flydende økologisk Marseille sæbe refill, Appelsinblomst

500 ml

Fremstillet af vegetabilske olier. Denne flydende sæbe er lavet i kedler efter den fineste Marseille-tradition.

Økologisk og økonomisk, denne refill giver et nyt liv til dine flasker og reducerer husholdningsaffald.

97% af de samlede ingredienser er af naturlig oprindelse.

APPELSINBLOMST
En funklende, syrlig blomsterduft med Orange Blossom Absolute.
Efter en vegetabilsk start på "petit grain", afsløres en glad og vanedannende appelsinblomst, der afslører solrige og generøse hjertenoter. Samlet i begyndelsen af ​​foråret spreder appelsinblomst en unik solrig og fortryllende sti. Dens citrusfriskhed afspejler middelhavslyset, sand ode til lyset og letheden.

 

ABSOLUT APPELSINBLOMST
I hjertet af blomsterlandet, med udsigt over den franske riviera, er Grasse anerkendt som verdens hovedstad for parfumeri. Den er kendt for kvaliteten af ​​dens essenser og kreationer. Panier des Sens hylder Grasse-parfumeriet og dets traditionelle færdigheder med sin kollektion baseret på Absolute-parfumer. Ægte high-end parfumeri perle, en Absolute er den mest værdifulde olie af det vegetabilske råmateriale. Den ekstremt høje koncentration af planteekstrakt i Absolutes gør dem til en ægte aromatisk skat.

OLIVENOLIE
Olivenolie fra Provence, som er denne regions stolthed og glæde, er en forfædres skønhedshemmelighed, der har været brugt siden oldtiden for dens unikke nærende, portektive og hudblødgørende egenskaber. Rig på essentielle fedtsyrer og vitamin E, den har en stærk antioxidantkraft, forbedrer hudkvaliteten og hjælper med at tackle hudens aldring.

Denne dermatologisk testede flydende sæbe renser blidt huden og hjælper med at bevare dens naturlige balance. Huden er ren og delikat parfumeret.

Arbejd til et skum på våd hud, og skyl derefter af med rent vand. Kan bruges til at vaske hænder og krop på daglig basis.
Undgå kontakt med øjnene. I tilfælde af kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter.

ØKOLOGISK OG ØKONOMISK

Denne refill giver et nyt liv til dine flasker og begrænser husholdningsaffald med 65 % mindre plastmateriale sammenlignet med den oprindelige flaske.

Panier des Sens er medlemmer af 1% for Planet, en international bevægelse af iværksættere, der er forpligtet til en ny økonomi, med mere respekt for mennesker og planeten.

Firmaet donerer 1% af omsætningen af ​​vores grønne samling til miljøbeskyttelsesorganisationer.

DUFT FRA GRASSE - Alle dufte er skabt af mesterparfumører i Grasse, hjertet af det globale High Perfumery og opført på UNESCOs verdensarvsliste. Med exceptionelle naturlige råvarer er de eksklusive for mærket.

Ingredienser:

AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, CITRUS AURANTIUM AMAMRA FLOWER EXTRACT, OLEA EUROPEA (OLIVE) FRUIT OIL, POTASSIUM OLIVATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, POLYSORBATE 60, SODIUM PHOSPHATE, DISODIUM PHOSPHATE.

 

 

Specifikationer
ProducentPanier des Sens