MAISON MATINE

Arashi No Umi EdP, Maison Matine

Sød blomster duft, her i en lille smart flacon til tasken.

Vælg størrelse herunder.

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Arashi No Umi EdP

Maison Matines "Arashi No Umi EdP" er en særdeles sofistikeret og sanselig duft, der formår at henføre dig til en paradisiøs ø med blot en enkelt påføring. Disse himmelske duftnoter udfolder sig i en kronologisk symfoni, der starter med sprællevende frugtnoter bestående af grønt æble og fersken, som oplyses af en undertone af afklarende fresia. Dette harmonerer perfekt med en kombination af søde blomsternoter i form af jasmin, rose damanesca og den tropiske ylang. For at fuldende denne komposition, træder de træagtige basenoter i form af Virginia Cedar og Firsantol frem for at give en dyb længerevarende duft, der er prikken over i’et på din duftoplevelse.

Arashi no Umi fra Maison Matine er indbegrebet af unisex parfumer; det er en duft, der kan være vidunderlig på alle, uanset køn. Denne Eau de Parfum kommer i en smart og praktisk 15 ml eller 50 ml flacon, der passer perfekt til tasken, hvilket gør det nemt at tage din yndlingsduft med på farten.

Det her er en parfume, du kan stole på. Den er produceret i Frankrig, hvilket garanterer for produktets høje kvalitet og sikrer en duft, der vil glæde også lang tid fremover.

For den prisbevidste forbruger, fås denne utrolige duft, der nemt tilføjes til din duftkollektion.

Sammenfattet er her de vigtigste egenskaber ved Arashi No Umi EdP fra Maison Matine:

  • En sprudlende frugtagtig, blomstret og træagtig duft
  • Topnoter består af grønt æble, fresia, og fersken
  • Mellemnoter har duften af jasmin, rose damanesca, og ylang
  • Basenoter med virginia cedar, firsantol, og moskus
  • Unisex duft, velegnet til både mænd og kvinder
  • Produceret i Frankrig

Vil du vide mere om dette produkt eller andre? Tjek vores FAQ, hvor vi stræber efter at besvare spørgsmål.

Specifikationer
Varenummerarashi no umi
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Arashi No Umi EdP, Maison Matine
Din bedømmelse

15 ml - 0.5 Fl.Oz

50 ml - 1.69 Fl.Oz

Arashi No Umi:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, TOCOPHEROL, GERANIOL, METHYL BENZOATE

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!