MAISON MATINE

Bain de Midi 15 ml, Maison Matine

Tag med på stranden med denne sommerlige duft fra Maison Matine.

På lager
235,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Bain de Midi 15 ml

Dyk ned i en verden af franske dufte med produktet "Bain de Midi" fra Maison Matine, skabt til både kvinder og mænd, der værdsætter unikke og mindeværdige dufte.

Denne Eau de Parfum er en sofistikeret duft, der emmer af sommerens varme solakte og afslappede levetempo. Med sin karakteristiske duft tilbyder den noget helt unikt for dem, der søger en anderledes olfaktorisk oplevelse.

Fransk i både navn og natur, er Bain de Midi fra Maison Matine produceret i hjertet af Frankrig og bærer sin kulturarv med stolthed. Navnet henviser til middagssolen, der skinner stærkest og mest glødende, ligesom denne duft.

Mærker du efter vil du opdage en symfoni af duftnoter. Topnoterne er bergamot og kokos - en balanceret sammensætning af friske citrus noter og eksotisk sødme. I hjertet finder man en trio af blomster: tiare blomst, ylang ylang og gardenia. Alt sammen bundet smukt sammen af base noterne, vanilje og moskus, der tilføjer en dybde og varighed til duften.

Bain de Midi Eau de Parfum er indbegrebet af en afslappet og dog sofistikeret duftoplevelse. Trods sin lette vægt på kun 0,1 kg, har den et markant og mindeværdigt duftaftryk, der vil fascinere dig og dem omkring dig i mange timer.

Denne 15 ml flaske er en overkommelig luksus for dem, der ønsker at forkæle sig selv eller en særlig person i deres liv med en autentisk fransk duftoplevelse.

Det er tid til at slappe af og drømme sig væk med aftenparfumen Bain de Midi. I morgen er en ny dag.

Vigtigste egenskaber:

  • Produceret af Maison Matine.
  • Prodiceret i Frankrig.
  • Eau de Parfum med en størrelse på 15ml.
  • Viereftershave vejer 0,1kg.
  • Duftnoter: Topnoter er Bergamot og kokos. Mellemnoter er Tiare blomst, Ylang Ylang og Gardenia. Basenoter er Vanilje og moskus.
Specifikationer
VarenummerBain di Midi 15 ml
Størrelse15 ml
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig

15 ml - 0.5 Fl.Oz

Bain de Midi:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, GERANIOL, EUGENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, PHENOXYETHANOL, HEXYL CINNAMAL, TOCOPHEROL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, FARNESOL

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!