HOMEBREEZE

Duft blok - Sandalwood, HomeBreeze

Populær duftblok med duft af sandeltræ.

På lager
35,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Duft blok - Sandalwood

Vores Duftblok - Sandalwood fra HomeBreeze er en af de mest populære duftblokke på markedet og det er med god grund. Med den søde, træ- og moskusagtige traditionelle duft af sandeltræ, vil du hurtigt bemærke, at denne duftblok både tilfører din bolig en beroligende atmosfære og en skøn duft.

Sandeltræ er kendt for at have en dybt beroligende effekt på sindet, påvirker dit humør positivt og giver en følelse af jordforbindelse. Det er en ingrediens, der spiller en stor rolle i mange kulturer. Både inden for traditionel ayurvedisk urtemedicin og traditionel kinesisk medicin har sandeltræ været anvendt.

HomeBreeze, vores producent baseret i Marokko, har med denne ca. 25 gram lette og ca. 4x3.5x1.5 cm stor duftblok skabt et produkt, der sprænger rammerne for velvære og atmosfære. Det er ikke bare for sin duft, at duftblokken er speciel, men også på grund af dens alsidighed. Du kan placere blokken, hvor du ønsker at opfriske dit hjem; i en pose eller i en lille skål, lægge den i en duftbrænder, i dit klædeskab, skuffer eller på toilettet. Denne duftblok er både praktisk og fleksibel.

Skulle duften aftage efter et stykke tid, behøver du ikke at bekymre dig. Ved at skrabe en smule af blokken, vil du frigive et nyt duftlag, hvilket sørger for at duftblokken holder længe. Det afskrabede materiale kan du eventuelt komme i støvsugerposen, hvorved du kan sprede den behagelige duft i hele dit hjem.

HomeBreeze Duftblok - Sandalwood er ikke kun en fornøjelse for dine sanser, den er også en glimrende gaveidé. Den er lavet af naturlige ingredienser som essentielle olier, parfumebase, vanillin, rosenpulver, musk xylol og musk ambrette, der sikrer en autentisk og berigende sanseoplevelse.

Denne duftblok giver ikke bare et åndehul i hverdagen med sin fine duft af sandeltræ, men den er på alle måder gennemtænkt og naturlig – lige fra dens indhold, brugsmuligheder og effekt på sindet.

Oversigt over de vigtigste egenskaber:

  • Produceret i Marokko af HomeBreeze
  • Duften af sandeltræ har en beroligende effekt
  • Anvendelig i mange forskellige sammenhænge
  • Lang holdbarhed ved at skrabe et nyt duftlag frem
  • Fyldt med naturlige ingredienser som essentielle olier, parfumebase, vanillin, rosenpulver, musk xylol og musk ambrette
  • Perfekt som gaveidé.
Specifikationer
Varenummersandalwood blok
ProducentHOMEBREEZE
ProduktionslandMarokko
1 stk. ca. 25 gr. 4x3.5x1.5 cm