HOMEBREEZE

Duft blok - Black Amber, HomeBreeze

Fin lille blok med duft af orientalske toner.

På lager
35,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Duft blok - Black Amber

Indhyl dit hjem i en verden af orientalsk charme med HomeBreeze’s Duft blok - Black Amber. Denne lille blok, der vejer omkring 25 gram, indeholder i sig et univers af duftoplevelser, der vil opløfte dit hjem og skabe en indbydende og behagelig atmosfære.

Du vil møde tonerne af charmerende mandarintræ, eksotiske passionsfrugter og en hjertenote af moscus. Tilsammen giver det en aromatisk duft som både er afslappende og opløftende. Dette element af østens mystik er præcis det, som HomeBreeze er kendt for.

Praktisk og effektiv, duftblokken kan bruges på mange forskellige måder. Placer den hvor som helst i dit hjem, hvor du ønsker at skabe en stemningsfuld duftoplevelse. det kan være i en lille skål, i dit klædeskab, på toilettet, eller endda i din støvsugerpose. Du kan også brække en lille del af blokken og placere den i en lille bomuldspose (som kan købes separat), så du kan hænge det i dit klædeskab eller lægge det i dine skuffer.

Efter et stykke tid vil duften begynde at aftage, men vær ikke bekymret, du kan blot skrabe en smule af blokken – dette vil frigive et nyt duftende lag, så du kan fortsætte med at nyde den skønne duft. Hvis du vil overraske en, du holder af, kan du også overveje at give denne duftblok i gave.

HomeBreeze's Duft blok - Black Amber er skabt af naturlige ingredienser, inklusive essentielle olier, parfumebase, vanillin, rosenpulver, musk xylol og musk ambrette, som sammen virker for at skabe en behagelig og afslappende duftoplevelse. Produceret i Marokko, det land hvor HomeBreeze opdagede disse vidunderligt duftende blokke, har du her et stykke eksotisk Marrakech direkte i dit hjem.

Vigtigste egenskaber:

  • Produceret i Marokko
  • Lavet med naturlige ingredienser
  • Vejer ca. 25 gram
  • Dufter af mandarintræ, passionsfrugt og moscus
  • Kan bruges i flere forskellige rum og på forskellige måder
  • Længevarende duftoplevelse

Tag dit hjem et skridt nærmere den orientalske mystik med HomeBreeze's Duft blok - Black Amber.

Specifikationer
Varenummerblack amber blok
ProducentHOMEBREEZE
ProduktionslandMarokko

1 stk. ca. 25 gr.

4x3.5x1.5 cm