HOMEBREEZE

Duft blok - Eucalyptus, HomeBreeze

Lille blok med duft af eucalyptus.

På lager
35,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Duft blok - Eucalyptus

Introducerer vores Duft blok - Eucalyptus fra HomeBreeze. En mirakuløs lille blok, der transformerer hverdagsrum til frisk og rensende oaser med sin forfriskende duft af eucalyptus.

HomeBreeze's Eukalyptus duftblok vejer omkring 25 gram, og måler cirka 4x3.5x1.5 cm. Det er en stærk mellemnote med et strejf af østens mystik og kanter af naturlig friskhed. Eukalyptus er anerkendt i aromaterapi for dens evne til at fremme klarhed og årvågenhed. Man kan også benytte den for dens opkvikkende egenskaber og evnen til at fremme luftvejsåbenhed.

Du kan bruge denne indbydende duftblok på mange forskellige måder. Du kan lægge den i en pose eller en lille skål for at sprede duften i dit hjem. Denne duftblok er også fremragende til at holde dit klædeskab eller toiletrum friskt. Prøv at bryde en lille del af blokken af og lægge den i en lille bomuldspose i dit klædeskab eller skuffe. Du vil blive imponeret over, hvor lang tid denne metode vil holde dine klæder og tekstiler friske.

Hvis du føler at duften er aftagende, kan du skrabe lidt af blokken. Dette frigør et nyt lag af den velduftende eukalyptus. Den skrabede del kan endda komme i din støvsugerpose for at sprede den dejlige duft, hver gang du støvsuger.

Vores Eucalyptus Duftblok er skabt i Marokko

Sammenlagt, ejer HomeBreeze's Duft Blok - Eucalyptus:

  • En blomstrende, forfriskende duft af eukalyptus.
  • Multifunktionelt anvendelse i hjemmet.
  • Velegnet til aromaterapi og opfriskning af luftveje.
  • Skabt i Marrakech, Marokko.

Lille men magtfuld, vil denne duftblok uden tvivl gøre dit hjem både friskere og mere indbydende.

Specifikationer
Varenummereucalyptus duft blok
ProducentHOMEBREEZE
ProduktionslandMarokko

1 stk. ca. 25 gr.

4x3.5x1.5 cm