Engel Sports

Engel Sports er den tyske producent Engel´s high performance linje - der er ideelt designet til sports- og outdoor aktiviteter i blødt 100 % ikke kradsende stof.

Engel er et tysk mærke, og du kan klart mærke den gode tyske kvalitet.

I Engel Sports får du de bedste egenskaber af de superfine merinould fibre, der kun er 175 microns tykke kombineret med eksklusiv silke, der giver den ultimative komfort uanset vejr.

Tøjet er produceret i Europa – størstedelen i Tyskland. 

Læs mere Læs mindre
Filtrer
Filtrer efter

1 vare

pr. side

Engel Sports kollektion består af en kombination af 70% økologisk merinould, der foruden at være super blød også kan optage meget fugt uden at føles våd på kroppen. 

Desuden indeholder produkterne i denne kollektion 28% super blød og fugtabsorberende silke, der i endnu højere grad giver en luksusfornemmelse og glathed på kroppen, så det på ingen måde virker kradsende men stadig giver optimal varme og tørhed.

Der er tilført 2% elasthan for at øge uldens egen elasticitet, og få tøjet til at sidde glat og perfekt og med flade sømme vil du ikke få slid selv under langtids sportudøvning som marathon, Ironman og cykelløb. Du vil efter endt sport stadig føle dig varm og tør. 

Med et optimalt materiale miks af uld og silke vil du som sportsudøver både inde og ude få glæde af den høje grad af funktionalitet uanset sportsgren.

Kombinationen af uld og silke giver en antibakteriel virkning der reducerer lugtgener forårsaget af sved. Ydermere betyder det, at du ikke skal vaske Engel Sports kollektionen særlig ofte - blot hænge det til luftning og når det er tørt igen vil du opdage at det ikke lugter. Jo mere sved jo større er processen med udvikling af uldens naturlige lanolin, der udgør en form for sæbeproces og dermed renser.

Uldfibre har en høj naturlig UV-beskyttelse, hvilke beskytter dig mod solens stråler.

Engel Sports er tætvævet og derfor slidstærkt uden at fylde særlig meget.

Afhængig af hvilken model du vælger, vil tøjet være i to forskellige tykkelser. De lette bluser, singlet m.v. på 150g/m2 og de noget kraftigere og varmere med 200 g/m2.

Vælger du Engel, er du sikker på at få luksustøj uden skadelige stoffer.

Engel har siden 1960’erne, hvor de startede med at producere stofbleer i ubleget bomuld, fokuseret på at producere tøj i rene, naturlige materialer. Tøjet er produceret i GOTS- og kl. A certificeret bomuld, ulden er økologisk og Demeter certificeret merinould, og det hele er fri for tungmetaller og restkemikalier. Samtlige produkter er produceret med tanke på miljøet og på ikke at skade det på nogen måde.

Engel står i dag for at producere nogle af verdens lækreste basisvarer i uld og bomuld til både babyer, børn og voksne. Desuden er kollektionen udvidet til også at indeholde en eksklusiv linje af uld/silke varer, som består af 70 % uld og 30 % silke, hvilket giver en endnu blødere oplevelse for huden.