GRY & SIF

Anemone Rouge

Fin rød anemone i filtet uld.

På lager
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Anemone Rouge

1 stk.

Anemone Rouge fra GRY & SIF er en smuk og stilfuld dekoration, der bringer farve, personlighed og atmosfære ind i dit hjem. Denne fine røde anemone tilføjer charme og unikhed i alle rum, det er en delikat og elegant detalje, som du straks vil lægge mærke til.

Hver Anemone Rouge er omhyggeligt lavet i filtet uld, hvilket sikrer et produkt af høj kvalitet og langvarighed. Den rige rød farve parrer sig perfekt med den bløde uld, hvilket skaber en pragtfuld kombination, du vil kunne nyde i mange år.

Med en størrelse på 3 cm har denne filt anemone den perfekte dimension til at blive en central del af din stue, soveværelse eller endda kontor. Dens vægt på kun 0,03 kg sikrer, at det er let nok til at blive hængt eller placeret hvor som helst.

Anemone Rouge er mere end bare en dekoration, det er et Fairtrade® certificeret produkt fremstillet i Nepal. Dette betyder, at ved at købe denne anemone støtter du lokale producenter og hjælper med at promovere fair handel. GRY & SIF har et nært og personligt forhold til kvinderne bag produktionen i Nepal, hvor håndfiltning af uldprodukter er en dybt indgroet tradition.

Ikke to Anemone Rouge er ens. De håndlavede detaljer betyder, at hvert produkt har sin helt egne karakteristika. Det er et ægte håndværk, der vil tilføje en unik æstetik til dit hjem.

Væsentlige egenskaber ved Anemone Rouge:

 • Produceret af GRY & SIF
 • Fremstillet af filtet uld
 • Fairtrade® certificeret produkt
 • Unik håndlavet dekoration
 • Produceret i Nepal
 • Størrelse: 3 cm
 • Vægt: 0,03 kg
 • Fin rød anemone form
 • Levende og holdbar farve.
Specifikationer
Varenummer10234
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandNepal
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Anemone Rouge
Din bedømmelse

3 cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.