GRY & SIF

Blå Anemone, Én Gry & Sif

Smuk evighedsblomst fra Gry & Sif

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Blå Anemone

1 stk.

Dyk ned i den smukke farveverden med Blå Anemone fra Én Gry & Sif.

Denne enkelte, men alligevel sofistikerede Blå Anemone skaber en dyb og beroligende atmosfære. Hver blomst er unik og håndlavet i Nepal, lækkert skabt i ren New Zealandsk uld, hvilket resulterer i et produkt, der ikke kun er smukt, men også ansvarligt og fair trade certificeret.

Historien om Én Gry & Sif er lige så levende som deres produkter. Henover et årti siden fandt Gry inspiration i de håndværksmæssige traditioner og den enkle skønhed af Nepal. Resultatet var en linje af produkter, der hver på deres egen måde repræsenterer den kærlighed, håndværket og kulturen, der mødte Gry på hendes rejse. Én Gry & Sif blev certificeret som fairtrade virksomhed allerede i 2009, hvilket betyder, at hver blomst i deres sortiment er produceret efter de strengeste etiske retningslinjer.

Denne tofarvede blomst, luskende i skyggerne af blå, kan være en skjult skat i din indretningsmuligheder. Hvad enten du bruger den i en evighedsbuket, arrangerer den i en passende vase eller lader den stå alene, vil den tilføre skønhed og ro til dit hjem.

Vær opmærksom på, at da hver eneste blomst er håndlavet, vil der være små forskelle mellem hver enkelt produkt. Disse forskelle tilføjer personlighed og unik karakter til hvert enkelt stykke.

Produkt Detaljer:

  • Navn: Blå Anemone, Én Gry & Sif
  • Producent: GRY & SIF
  • Certificering: Fairtrade® certificeret
  • Materiale: Uld
  • Vægt: 0.020000
Specifikationer
Varenummer13512 Anemone Sea Blue
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Blå Anemone, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

Ø5 cm L33 cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.