GRY & SIF

Blå blomst, Én Gry & Sif

Få et strejf af naturens skønhed i dit hjem hele året med vores Blå Blomst

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Blå Blomst

1 stk.

Lad os introducere en sand skønhed - Blå Blomst fra Én Gry & Sif. Lavet af dygtige nepalesiske håndværkere, skiller denne blomst sig ud ikke kun for sine unikke detaljer, men også for den betydningsfulde historie bag dens tilblivelse.

Vores blå blomst opstod ud af den inspirerende rejse, som Gry foretog til Nepal i 1999. Hun fandt fascination og dyb respekt for de nepalesiske kvinders traditioner for håndværk med uldfilt. Dette ville hun videreformidle, og Én Gry & Sif mærket opstod. Navnet hentyder til at hvert enkelt produkt er unikt - håndlavet med omhu og præcision. Ingen blomster er helt ens, og det vrimler med smukke, unikke detaljer i disse fine produkter.

Fairtrade-certificeret og håndlavede i ren ny New Zealandsk uld, er disse blomster et symbol på kærlighed til håndværk og unikke designs. I Én Gry & Sif er vi specialiserede i håndlavede produkter, og derfor har vi kun ét af hvert produkt - nøjagtig som den blå blomst du her har fundet.

Vores blå blomst er skabt til at blomstre evigt i dit hjem. Den smukke blå farve, det håndsyede design og den unikke historie bag blomsten vil bidrage med et specielt element i enhver indretning.

Her er de vigtigste egenskaber ved Blå Blomst, Én Gry & Sif:

  • Håndlavet uld produceret i Nepal
  • Unikt, enkelt produkt
  • En del af et fairtrade projekt
  • Hvert produkt skabt af dygtige, kvindelige nepalesiske håndværkere
  • Inspireret af traditionelle nepalesiske teknikker og traditioner
  • Fairtrade certificeret af The World Fair Trade Organisation i 2009
  • Letvægt på kun 20 gram

Vi håber, at du finder samme fascinantion og glæde i vores Blå Blomst, som vi har gjort i at skabe den. Den er ikke bare en smuk blomst - den er historien om håndværk, unikke designs, og den nepalesiske kvindes stærke evner og dedikation.

Specifikationer
Varenummer11113 blå blomst
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Blå blomst, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.