GRY & SIF

Filtgren med blå bær, Én Gry & Sif

Brug evighedsblomster i dit hjem med fairtrade produkter fra Nepal.

På lager
 • 1-2 dages levering
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Filtgren med blå bær

1 stk.

Invitér naturen indenfor med denne skønne Filtgren med blå bær fra Én Gry & Sif. Én Gry & Sif er et dansk brand, der designer og fremstiller håndlavede designvarer under fairtrade-betingelser i Nepal. Filtgrenen med blå bær føjer et smukt og realistisk udtryk af naturen til din indretning.

Med dimensionerne på 60 cm passer denne filtgren ind i stort set enhver vase, og du kan med fordel kombinere den med flere grene for et fyldigt look, eller lade den stå alene for et minimalistisk udtryk. Den passer perfekt som en evighedsbuket eller dekoration i din stue, på skænk eller vindueskarm - mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.

De smukke, blå bær på grenen er alle lavet med stor præcision og fagsnilde, hvilket gør, at der er små unikke forskelle på hver enkelt. Det betyder også, at der aldrig vil være to grene, der er helt ens. Bærrene er lavet af ren ny New Zealandsk uld, som er farvet og formet til perfektion.

Én Gry & Sif blev født ud af en passion for Nepal og landets fascinerende håndværkstraditioner inden for uldfilt. Brandet blev skabt i 1999, efter en rygsækrejse, hvor grundlægger Gry blev taknemmeligt forelsket i landet og ønskede at støtte dets håndværkstraditioner. Navnet Én Gry & Sif understreger dette, idet hver enkelt produkt er håndlavet og derfor unikt.

Produkterne er fremstillet af dygtige, nepalesiske håndværkere, hvoraf størstedelen er kvinder. Det skyldes, at kvinder har vist sig at være mest ansvarlige med familieøkonomien. I 2009 blev Én Gry & Sif certificeret som fairtrade-virksomhed af The World Fair Trade Organisation, hvilket sikrer gode arbejdsbetingelser og retfærdig betaling til håndværkerne i Nepal.

Opsummering:

 • Filtgren med blå bær.
 • Håndlavet i Nepal.
 • Fremstillet af 100 % ren New Zealandsk uld.
 • Unikke, indbydende detaljer på hver enkelt bær.
 • Måler 60 cm i længden.
 • Certificeret af World Fair Trade Organisation.
 • Én Gry & Sif – et dansk, socialt ansvarligt brand.
 • Vejer blot 20 gram, så let at håndtere og arrangere efter eget ønske.
Specifikationer
Varenummer10113 branch with blue berries
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Filtgren med blå bær, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

60cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.